Haha serio? Wg mnie nie ma żadnej oceny, która oddałaby beznadziejność, drętwotę i nieprawdopodobność tego g*wna. Nawet ocena 1/10 to stanowczo za dużo ;P
Też dałem 10 :D moda na sukces to świetna komedia,wiele razy się uśmiałem przy niej :D
Poza tym aktorki chociaż stare wyglądają pięknie(te operacje i botoks jest dobrze zrobiony :D )
Więc 10 za to wszystko.
Rzeczywiście, wytrwałości należy producentom pogratulować. Ale scenarzystom kreatywności chyba brakło dawno temu. To jest tak bezsensowne, że aż śmieszne.
Ostatnio przeczytałam, że Brooke wyląduje ze swoim pasierbem na jakiejś bezludnej wyspie, wspólnie najedzą się jakichś jagódek- halucynek. Znając życie pewnie nasza stara, dobra Brooke zaliczy w ten sposób kolejne pokolenie rodu Forresterów. Super =)
hehehe muszę to obejrzeć, a poza tym też dałem 10/10. Dobrze że jest taki serial że po nie obejrzeniu 30 odcinków widz i tak wie co się dzieje w danym czasie.
nie no po prostu załamka chłopaki to oglądają:-)wiecie co jak miałam z 7 lat >tak ok. to moja babcia to oglądała ja też na to zerkałam jako dzieciak,ale teraz wżyciu a mam prawie 18 lat:-).JAK DLA MNIE SERIAL BYŁ OK. NA POCZĄTKU, TYLKO PO ODC 4500000 I WIĘCEJ :-)NIE MAJĄ JUŻ CO ROBIĆ I KRĘCĄ WSZYSTKO TAK ŻE JUŻ SIĘ W GŁOWIE IM PIERD*OLI ile można nawet nie wiem co tam jest ...