PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28805
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

http://film.onet.pl/1,4,8,21609205,60296920,2366540,0,forum.html [film.onet.pl/1,4,8,2160...]

Jak to przeczytałąm to o mało nie padłam ze śmiechu!
A jak Wam się podoba??

ocenił(a) serial na 1
veritaserum

jak przeczytałem kilka słów to sie uśmiałem buhahahah xDDDDDDDDD
Jak można to oglądać hahahah xDDDDDDDDD

patmad6

o mój Boze co LOL XP normalnie rezyser tego filmu musial byc zdrowo pokrecony zeby cos takiego wymyslic :P z tego co czytam to ta cala Brooke ma przynajmniej po jednym dziecku z kazdym facetem który sie napatoczy XP

vanillka_15

to co przeczytałem to wogole nie ma sensu...

veritaserum

z tego co widze to tam nigdy nikt nie umiera.. tzn umiera ale wraca po latach jako cudownie uzdrowiona albo cos w tym stylu.. jedynie Caroline umarła i narazie nie wróciła ale przed nami jeszcze dużo czasu :D

ocenił(a) serial na 10
janet1

Mi sie najbardziej podobało jak bili sie na miecze w buszu..i Ridge błąkał sie po puszczy przez pare dni i jak Taylor zmartwystala oraz ze Brooke nawet sypia z chlopakiem córki..:P

ocenił(a) serial na 10
veritaserum

To rozwiazanie sprawy z Taylor ... no zwaliło mnie z krzesła ... mysłałąm ze nie wytrzymam ! juz myslalam ze jej nei bedzie bo ona zabardzo ciamajdowata ! a ty plastik do grobu zlozyli !! Ci Forresterzy są nienormalni ? Czemu oszukiwali Ridga ? I jeszcze sprawa z Rickiem II i Amber . To już wogóle przesada