http://film.onet.pl/1,4,8,21609205,60296920,2366540,0,forum.html [film.onet.pl/1,4,8,2160...]
Jak to przeczytałąm to o mało nie padłam ze śmiechu!
A jak Wam się podoba??
jak przeczytałem kilka słów to sie uśmiałem buhahahah xDDDDDDDDD
Jak można to oglądać hahahah xDDDDDDDDD
o mój Boze co LOL XP normalnie rezyser tego filmu musial byc zdrowo pokrecony zeby cos takiego wymyslic :P z tego co czytam to ta cala Brooke ma przynajmniej po jednym dziecku z kazdym facetem który sie napatoczy XP
z tego co widze to tam nigdy nikt nie umiera.. tzn umiera ale wraca po latach jako cudownie uzdrowiona albo cos w tym stylu.. jedynie Caroline umarła i narazie nie wróciła ale przed nami jeszcze dużo czasu :D
Mi sie najbardziej podobało jak bili sie na miecze w buszu..i Ridge błąkał sie po puszczy przez pare dni i jak Taylor zmartwystala oraz ze Brooke nawet sypia z chlopakiem córki..:P
To rozwiazanie sprawy z Taylor ... no zwaliło mnie z krzesła ... mysłałąm ze nie wytrzymam ! juz myslalam ze jej nei bedzie bo ona zabardzo ciamajdowata ! a ty plastik do grobu zlozyli !! Ci Forresterzy są nienormalni ? Czemu oszukiwali Ridga ? I jeszcze sprawa z Rickiem II i Amber . To już wogóle przesada