PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Słabizna. Z odcinka na odcinek ten serial robi się coraz głupszy, coraz nudniejszy...
Ale nie dziwię się skoro ponad 30-stu scenarzystów to pisze. Wystarczy, że każdy ma jakiś bzurny pomysł. Bzdura goni kolejną bzdurę i tak przez tysiace odcinków.

EM_DE_KE_AS

Kiedyś może było ciekawe, ale teraz to bohaterowie umierają, ożywają i znowu umierają... Tak było z Macy. Mówili, że zginęła w samochodzie, który wybuchł, potem okazało się, że ukrywała się gdzieś z ojcem, teraz znowu zginęła, bo spadł na nią żyrandol, gdy śpiewała. xD Żenada. Nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać.

EM_DE_KE_AS

tak dużo ???
ja daję 1 i koniec
same pierdoły i jeszcze odcinek 3666 i może nawet będzie 1734589824907867487897657896769068987485768487285289592348
3273567858479096857238678247624876878342797868928970279090

Weranqa

Plus ze względu na niektóre osoby, które lubię, a tam grają. That's All
Bo jeśli chodzi o fabułę (o ile tam jakaś fabuła jest - jeśli jest to pokręcona), oraz o to ile tych odcinków już jest to 1/10. Ileż można maglować to samo non stop. Dlatego mówię, gdyby nie kilku ludzi, którzy tam grają...

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

Nie wiem jaki jest rok 2003, ale według twojej wypowiedzi jest słaby. To poczekaj sobie jak będzi lecieć rok 2007 w Polskiej TV xD To dopiero nuda ! :/

użytkownik usunięty

Znaczy się, trochę wiem, bo trochę oglądałem odcinków z 2003, który obecnie emitowany jest na TVP (a już coraz bliżej do 2004).

Jesienią tego roku zmieni się czołówka w Polsce (chociaż w USA jest już ona od 4 lat. http://www.youtube.com/watch?sitesearch=&eurl=http%3A%2F%2Fvideo.google.pl%2Fvid eosearch%3Fq%3DB%26B&v=OXcbEVv46dQ

szymcyl14

Nowa czołówka. Zamiast robic nowe czołówki skończyli by tą farsę. bo tak naprawdę, to ten serial nie był taki znowu straszny do 1000 odcinka. potem zaczęli kręcić takie nudy i takie pier****, że w głowie się nie mieści

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

Nie skończą tej "farsy", póki serial będzie miał zadowalającą dla stacji, która go emituje oglądalność. To dzienna opera mydlana, takie seriale kończą się wtedy, kiedy stacji nie zadowala już ich oglądalność. A Moda na sukces spośród 8 emitowanych obecnie dziennych oper mydlanych w USA jest na drugim miejscu pod względem oglądalności i ma ponad 3 miliony widzów. Poza tym Moda na sukces jest aktualnie najkrótszą nadal emitowaną operą mydlaną w Stanach xD

Najkrótszą?

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

Tak, z OBECNIE EMITOWANYCH amerykańskich tasiemców Moda na sukces jest najkrótsza, ze stażem 21 lat, a dalej jest tak:

Żar Młodości: 35 lat
All my children: 38 lat.
One life to live: 40 lat.
Dni naszego życia: 43 lata.
General Hospital: 45 lat.
As the world turns: 52 lata.
Guiding Light: 71 lat.

To najprawdziwsza prawda ;-)

Hmmm. To rzeczywiście. masz łeb do seriali;)
a "Star Trek"?

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

Star Trek już nie jest emitowany :P :P :P

A tak było powiedziane, że te emitowane.
Ok.
Mimo wszystko nie powinni robić z "Mody..." drugiego "Guiding Light";P

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

masz racje to nie opera mydlana to wariatkowa do psychiatry z nimi

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

taylor żyje
taylor nie żyje
brooke romansuje ze wszystkimi i ciagle ma łzy w oczach
amber robi to samo a rick jej wybaczał ale sie to skonczylo
deacon zdradxił brigdet z jej matką (brooke)
macy znowu ożyła i znowu umarła i dobrze bo to idiotka była;)
rigde zranił się w ręke i okazało sie eric nie jest jego ojcem
sheila poszła do debila
oscar zaręczył sie z brigdet
a brigdet powiedziała mu że z seksem musi zaczekać do ślubu
darla zrobiła sobie dziecko z thornem a wkrótce zginie
massimo stary dziad najpierw był ze stephanie potem jackie (rozstanie sie z nią)i bedzie z taylor
stephanie zginie yes yes yes
sally piła i dużo straciła i umarła
deacon był z bridget,macy a potem dostał kulą w plecy od erica
to koniec tej historyjki a jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napisze

MjBks

Jeszcze:
Morgan uwodzi Ridża Brydża bo chce zajśc z nim w ciążę
Morgan porywa dziecko Taylor (które się potem odnajduje),
potem Morgan trafia do kicia a po latach...Morgan wraca. Po co? Żeby zajśc z Ridżem Brydżem w ciąże...ech(temety się skończyły w tym momencie, chyba)
Stary Eryk romansuje z jackie
Wraca felicia - chora na raka, rodzi dziecko nicka i oddaje je Bridget
Amber romansuje z Thomasem (nomen omen - o wiele młodszym synem taylor) bo chce odzyskac Ridża (idiotyzm).
Ridż z Bridget znów romansują w jakiejś kopalni (głupota).
Jeszcze wieksza głupota: Bridget boi sie że matka - Brooke uwiedzie jej Nicka (byłego Brooke), mówi jej o tym, ale Brooke oznajmia że kocha...Eryka (ponownie) - dobrze że starego a nie małego Eryka;)
Siostra Brooke - o dziwo druga siostra (jak wcześniej Brooke miała jedną) uwodzi Ridża Brydża. Ridż się oświadcza siostrze brooke (Donnie), ku rozpaczy samej Brooke. Po latach ta sama siostra romansuje ze starym Erykiem - swoją drogą ma dziadek wigor;)
Brooke i Taylor zostają zgwałcone. Ta pierwsza przez szantazystę. Ta druga nie wiem...

Zgadzam się - trzeba odesłac dowariatkowa przede wszystkim tych trzydziestu jeden scenarzystów i samego Bella...koniecznie. Ridża Brydża, Thorne'a i Nicka zatrudnic do jakiejś poczciwej roboty jak np na budowie - pasowaliby.

EM_DE_KE_AS

pomyłka Amber romansuje z thomasem bo chce odzyskac Ricka*.
Czyż to nie dziwne że oni w większości mają podobnie Brzmiące imiona...

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

hahaha oto wiersz
Stefani jest do bani
brooke ją ciągle rani
Eryk ciota jedna trafia do sedna
Ridge wszystko prostuje
choć Thorne i tak to zepsuje
i tak moi kochani ten serial jest DO BANI
DZIĘKUJĘ

użytkownik usunięty
MjBks

Narzekacie tak na Modę, że głupoty, a nie wiecie co w innych amerykańskich tasiemcach się działo xD Moda na sukces to nic.

ocenił(a) serial na 1

bo to jest najgorszy serial na ziemi po prostu sztraszny!

użytkownik usunięty
MjBks

Chyba mało seriali Widziałaś, że tak piszesz :-)

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

a jeszcze to
rigde wpadł do pieca
brooke przespała sie z nickiem jest z nim w ciązy
rigde ozył,brooke do niego wrociła i powiedziała że sie z nickiem przespała
rigde jej wybaczył a brooke to splaczy
andy jonson ją zgwałci i zginie porazony pradem
tyle tej opowiesci

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

ed ka co jeszce wiesz o modzie na sukces

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

moda na sukces to najgorszy serial na ziemi nawet te latysnoskie mu nie dorównują

ocenił(a) serial na 4
MjBks

Nie rozumiem ludzi takich jak Ty, serial Ci się nie podoba ok to po co przesiadujesz na jego forum??? Nie lubisz go, a oglądasz go, taka jest prawda 3 miliony widzów nie biorą się z powietrza, oglądamy ten serial i niewazne co znowu tandetnego wymyślą scenarzyści od pon. do pt siedzi sie przed tv i o 16.05 zwrok skierowany jest na tvp1!

ocenił(a) serial na 1
poldek88_88

oglądałam ten serial ale tak nudny że nie da sie go ogladać
romanse nie romanse każdy tam zdradza z każdym
a i ridz czyta W.I.T.H ;)

MjBks

Przestałam oglądac odkąd wiem "co będzie" aż do odcinków z roku 2007. Chyba że sporadycznie raz, dwa razy w miesiącu zdarzy mi się włączyc TVP1 o 16.00. Mnie wystarczy.

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

a ostatnio w modzie na sukces pojawił się duch taylor!!!!!
biedny rigde;)

ocenił(a) serial na 1
MjBks

Już dawno powinni zmienic tytuł... najlepsze byłoby "Moda na seks" - jednak zbyt deprawujący jak na polską telewizję. Więc proponuje "Moda na ciążę" - byłby to chyba jedyny serial emitowany w Polsce - gdzie tytuł byłby zgodny z treśćia serialu - OD POCZĄTKU DO KOŃCA.

akira894

Przecież po angielsku tytuł brzmi "The Bold and the Beautiful", czyli "Odważni i piękni". Poco wy przesiadujecie na forum filmu, którego nie lubicie. Szkoda mi was...

ocenił(a) serial na 1
szymcyl14

szkoda mi ciebie bo nie masz co robić więc piszesz głupstwa

MjBks

i kto to mówi? chyba zamieniliśmy się rolami

ocenił(a) serial na 1
akira894

ha ha ha moda na seks dobre!!! szkoda że takiego tytułu nie napiszą

ocenił(a) serial na 1
MjBks

ten serial nigdy się skończy
starzy aktorzy poumierają
to dadzą nowych i jeszcze głupszych
błeeeeeeeeee

MjBks

Oj Rachel... Oj ed ka... Nawet nie zwracacie uwagi na mądre słowa. To forum jest tak głupie jak ta wasza "Moda na sukces".

ocenił(a) serial na 1
szymcyl14

masz racje moda na sukces jest głupia i ty też
żal.pl

MjBks

Współczuję ilorazu inteligencji... http://www.getiq.pl/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MjBks

Co ma znaczyć twój link? Riposta byłaby niecenzuralna, ale to ty użyłaś wulgaryzmu :D arrivederci

ocenił(a) serial na 1
szymcyl14

ha ha ha ha
mądry się znalazł xD ha ha ha
moda na sukces jest do bani!!!!!!!!!!

szymcyl14

Szymcyl nie wiem czemu się mnie czepiłeś mówiąc "oj ed_ka". Ja tylko wyraziłam swoje zdanie i to jak widze baaaardzo dawno co jest już nieaktualne. Bo dziś nawet sporadycznie nie oglądam tego szajsu:) I jestem szczęśliwa i proponuję to wszystkim - nie oglądać. Życie jest zdrowsze i piękniejsze.

EM_DE_KE_AS

Ja też nie oglądam takich pierdół, ale w przeciwieństwie do was nie przesiadam na forum takich filmów. Bo po co. Mówicie, że nie lubicie filmu, a chyba jednak lubicie, skoro cały czas coś o nim piszecie. Ja jak nie lubię jakiegoś filmu, to na forum co najwyżej raz wyrażam zdanie, a potem omijam je z daleka. Dlatego znikam.

ocenił(a) serial na 1
szymcyl14

tu nie pisze FORUM DLA FANÓW,FANEK MODY NA SUKCES
wiec można pisać o tym serialu co się chce

użytkownik usunięty
MjBks

MODA NA SUKĘ RZĄDZI!!! ;P

ocenił(a) serial na 1

nie mam pytań <lol>
moda na SEKS rządzi

użytkownik usunięty
MjBks

Głodnemu chleb na mysli :P

ocenił(a) serial na 1
MjBks

ostatnio oglądałam żar młodości i to jest gorsze niż moda na sukces
błeeeeeeeeeee

ocenił(a) serial na 10
MjBks

moda jest lepsza od zaru o jakies 64% według mnie.

Pawel_70

Kiedyś natknęłam się na ten "Żar" - bo leci (albo leciało) takie coś na Polsacie dość wcześnie o 6.00 albo przed 6.00 rano... (nie wiem, ale chyba o to chodzi)i to był któryś odcinek tam z kolei. I powiem, że normalnie to była masakra. Rzeczywiście jeszcze większe nudy niż w "Modzie". Wyłączyłam po 5 minutach bo nie szło tego obejrzeć. Choć dialogi i sposób gry były właściwie takie same jak w "Modzie"

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

zar nadal leci na polsacie o 6.00. ale jak sheila i lauren beda w zarze to bede to ogladac