Ja sie wciaz spieram o to z babcia, bo ponoc Kimberly ma delikatniejszy typ urody a Amber troche jak ta spod latarni. Ale moim skromnym zdaniem to Amber mna leposze zeby, ladniejsza twarz i tylko gestosc wlosow moze stanowic ze pod tym wzgledem Kimberly bedzie miala przewage (ach te rozjasnianie!).
Amber nie tyle jest brzydka, ile obleśna. Strasznie wysuwa szczękę do przodu i okropnie rozszerza usta co sprawia wrażenie clowna.
Pomyliłaś\eś się AMBER JEST OCHYDNA I KIEDY JĄ POKAZUJĄ W SERIALU IDĘ DO KIBLA BO NA WYMIOTY MI SIĘ ZBIERA.A KIM JEST MOIM ZDANIEM NAJŁADNIEJSZA ZE WSZYSTKICH BOHATEREK MNS :p A MOŻE NAWET W CAŁEJ ANGLII
Moim skromnym zdaniem, wy wszystkie jestescie głupie!!NAjładniejsza ze wszystkich bohaterek serialu jest Ridge!!Tak!!Ridge jest kobietą!!Tylko uzywa meskich hormonów!!Dowiecie sie o tym za 30 lat, wo 16589 odcinku,
!!
a skad ty mozesz o tym wiedziec mieszkasz w stanach;P heh heh wiesz nie mialabym nic przeciko temu:D=)
No Ridge tez jest ladna, ale glos ma nieteges. Za to jej plusem sa piekne geste kruczcoczrne wlosy. A ja wole Amber bo blondynki lepiej sie prezentuja
a tak w ogóle to w odcinku 600000000000099192748975 okaże się że amber to połączenie genetyki świni i małpy :P