PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Mogę sobie wyobrazić "Modę na sukces" bez sukcesu, bez szmirowatych dialogów. Mogę sobie wyobrazić "Modę na sukces" ze scenariuszem na poziomie. Mogę sobie wyobrazić, że Brooke zbliża się do 80-tki, nadal ma 40-tkę z wyglądu i znowu jest w ciąży. Mogę sobie wyobrazić "Modę na sukces" bez Ridge'a i Stephanie. Ale za cholerę nie mogę sobie wyobrazić "Mody na sukces" bez Stanisława Olejniczaka. Oglądanie tego serialu bez "emocjonującego" głosu p. Staszka, odbierałoby mi cały sens znęcania się nad fabułą tej szmiry ;).

Pozdrawiam!

akira894

Może niech zrezygnują z lektora i zrobią dubbing :D

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Wystarczy, że Olejniczak ma za to obciach do końca życia, bo gdzie się nie odezwie ludzie powiedzą: WYŁĄCZYĆ TELEWIZOR. NIE BĘDĘ OGLĄDAŁ "MODY NA SUKCES" ;D. Jakby zrobili dubbing - nie tylko on miałby przesrane ;d. Są dubbingi dobre i są złe, ale jak dialogi są kiepskie, to nawet najlepszy aktor tego nie podciągnie ;).

Pozdrawiam!

akira894

Nikt tak jak on nie zna się na "Modzie na sukces". Podczas nagrania 5000 odcinka świętował xD Poza tym został doceniony przez producentów tej opery mydlanej. Dostał list z podziękowaniami i album ze zdjęciami bohaterów http://www.youtube.com/watch?v=uLgFgSnOi7g