PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

- Biedny Oliver strasznie się stresuje tą całą sytuacją z Brooke :P
Aż płyty upuścił na podłogę :P
- Steffy jest nie do zniesienia!

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Gość grający Olivera zachowuje się, jakby był co najmniej opóźniony w rozwoju. Te jego głupkowate miny, często rozdziawiona morda. Może poziom aktorstwa w modzie nie jest jakiś imponujący, ale ten gość nawet w tym serialu kompletnie sobie nie radzi. Chyba dostał tę rólkę po znajomości. Fajne parodie można z jego udziałem tworzyć ;D

ocenił(a) serial na 2
grimmjow1990

Mnie to śmieszy, że wstydzi się tego, iż wydymał Brooke, przecież każdy wie, jak łatwa ona tam jest ;] Lubie zadziorność Steffy, taka młoda Stephanie z niej lubie takie kobiety ;D

Bogdan4674

Oliver boi się, że jak jego ukochana Hope się dowie o wszystkim, rzuci go.
Dlatego tak się stresuje.
Zrozum chłopaczynę :D

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Pewnie się boi że złapał trypla.

użytkownik usunięty
Vanessa100

Po 6 latach pobejrzałam 6512 któryś tam odcinek Modzi i co ja pacze?!!! Brooke przespała się z chłopakiem swojej córki! OMG :D

użytkownik usunięty

Scenarzyści nie znają litości :D

ocenił(a) serial na 3

Nie zapominaj, że wcześniej Brook przespała się z mężem swojej pierwszej córki, Briget ;D Z Diconem, więc jak widać nie jest to pierwszy taki występek. Kobieta ma już w tym nie lada doświadczenie. Czekam tylko aż prześpi się z własnym synem ;D W tym serialu nic mnie już nie zdziwi. Sam czasem obejrzę, tak dla poprawy humoru ;d

grimmjow1990

Brooke próbowała przekonać Deacona, żeby rozwiódł się z Bridget. Deacon wyszedł, a za chwilę wrócił i pocałował Brooke.
Poszli do łóżka.
Gdy leżeli obok siebie już "po", Brooke spojrzała na Deacona i spytała: "Co to było?" :D

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Właśnie - w Modzie wszyscy myślą najpierw "główkami", a dopiero potem głową :D I potem Bridget przez 100 odcinków zastanawia się, czy powiedzieć Nickowi, że Owen ją pocieszał :D

Neils

Taylor kiedyś całą ciążę zastanawiała się czy powiedzieć Ridge'owi, że to jego dziecko :P