PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

zresztą tam się każdy parzy z każdym. śmieszyły mnie jej wyjaśnienia, że była załamana, a Ołen
chciał ją pocieszyć. widać, że bzykanie to doskonały lek na doła. kocham ten serial za mega
głupotę.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

Ja tam ją lubię ;) Taylor też spała z wieloma osobami, a jakoś o niej nikt nie pisze :/ Nie lubię tej Taylor, wolę Brooke...

NaomiCampbell

Ja też lubię Brooke, a nie znoszę Taylor!!!!!!!!!
Uważa się za świętą, a jest gorsza niż Brooke.

Vanessa100

Taylor przespała się z pewnym panem, potem z jego ojcem, a potem z wnukiem tego ostatniego. W międzyczasie była żoną dwóch braci ojca tegoż wnuka. A Ty czego dokonałeś/aś w tym czasie?

Awdar

Hahaha ;) dobre ;)

NaomiCampbell

Tejlor to mega paszczur. mega wary-obciągary, naszprycowana botoksem, że wygląda niczym dmuchana lala. Bruk wygląda lepiej od niej.

makintosz

Podobno na dodatek Taylor kazała wyciąć sobie 2 żebra, aby uzyskać talię osy
http://aleseriale.pl/gid,12168,img,352474,page,11,fototemat.html

Vanessa100

ohyda! jeśli to prawda, to jest chora psychicznie. ma obsesję na punkcie wyglądu, ale najwidoczniej nie zdaje sobie sprawy, że tylko robi z siebie potwora. żal mi jej...

Vanessa100

to co ze sobą zrobiła powinno być przestrogą nawet dla zwykłych kobiet, które mają kaprys "to bym sobie poprawiła, powiększyłabym sobie piersi i usta". nie, nie jestem przeciwnikiem operacji plastycznych, o ile w danym przypadku są naprawdę, naprawdę koniecznie i potrzebne, np. po masektomii albo gdy człowiek się urodzi z jakimiś deformacjami - wtedy rozumiem.

ocenił(a) serial na 2
makintosz

mnie sie tam obie widzą ;o

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

Ale z niej potwór.