PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28797
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Widziałem wiele seriali, ale Brook to już lekka przesada:
- 5 dzieci z 4 bohatera,
- 12 razy żonata,
- spała z własnym zięciem i ma z nim córkę,
- i jak ona podrosła, to przespała się z jej chłopakiem.
OMG!!!

polonista_filmweb

ten film jest ogólnie pokręcony .. :))
babcia z wnukiem, ojciec z siostrzenicą itp makabra ;/

ocenił(a) serial na 10
brzydula003

Jeszcze trochę to będzie matka z synem, ojciec z córką, a Brooke z własnymi dziećmi

użytkownik usunięty
polonista_filmweb

Ja np. z niecierpliwościa czekam na 50 odcinkowy wątek cieżkiej walki Brooke z zakazanym uczuciem do Taylor. Oczywiście cała historia zakończyłaby się próbą powrotu idącej zawsze za głosem serca Brooke do Ridge-a, co jednak okazałoby się nie być wcale proste, gdyż ten w międzyczasie poślubiłby już wnuczkę swojej ciotki, która ostatecznie okazała się nie być jego ciotką tylko bratem stryjecznym Erica Forestera.
Pozdrawiam wszystkich fanów mojego ukochanego serialu ;)

ocenił(a) serial na 3

Iarna - mistrz :) hahaha
zastanawia mnie fakt dlaczego ty to masz w ulubionych?!

Myślę, że Brook powinna też w miedzyczasie zajść w ciążę z Taylor... Byłoby ciekawiej ;P

ocenił(a) serial na 10
Kakti

A wiecie, że w nowych odcinkach Brook ma romans z Thomasem (syn Ridge i Taylor)?

ocenił(a) serial na 1
polonista_filmweb

Brooke chyba zna jakiś eliksir młodości. Jeśliby się dobrze zastanowić, to na początku serialu pewnie miała z 20 lat, kiedy Rick dizisja jest pewnie wiekiem zbliżony do 30 - to Brooke ma 50, ale doliczmy do tego jeszcze nowe pokolenie które również w między czasie dorosło to dodajmy do wieku 50 z 18-góra 20 lat. Otrzymamy kobietę zbliżoną do 70-tki. No cóż... w serialu Stefa musi mieć już chyba z 90. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Dla mnie romans Thomasa z Brooke - to już nekrofilia. Przecież ona wedle wieku serialowego juz się rozsypuje.

ocenił(a) serial na 10
akira894

Nie jest tak źle. Aktorka grająca Brook ma 49 lat i wygląda świetnie, a nie miała żadnych operacji plastycznych. Ale szokiem jest to, ilu ona zaliczyła. Ridge, jego ojca, syna, brata, przyrodniego brata, męża własnej córki, chłopaka drugiej córki oraz jeszcze dwóch innych, niespokrewnionych z Ridgem kolesi. Czy ona nie zaraziła się jakąś chorobą weneryczną?

polonista_filmweb

Z pewnych źródeł wiem że Brook z narządu, który przyjął wszystkich Foresterów, partnerów swoich dzieci zrobił się duża dziura, która chłonie wszystko jak odkurzacz. Można to porównać z rolką papieru toaletowego, którą w całości wrzucamy do pralki. To co po rolce zostaje jest bardzo zbliżone do tego co Brook obecnie ma między nogami.