PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28800
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Pamietam kiedys obejrzalam pare odcinkow i widzialam,ze Oscar i Bridget sie
zareczyli. mieli nawet przyjeie zareczowe. tak sie kochali i wgl. Byli tacy szczesliwi.
Wygladalo na to,ze pasuja do siebie. Ze polaczylo ich uczucie. W 2004 roku przestal
sie pojawiac w MNS ,a jak pojawila sie Ashley to nie ma ani slowami o nim i wiecej
sie nie pojawil wraz z nowa aktorka. A tak sie kochali, a Bridget o nim zapomniala.
Dlaczego juz go nie ma?

W związku ze zmianą tej nieudanej Bridget na obecną posłano ich na jakieś wakacje. Potem wróciła sama Bridget i opowiedziała, rzuciła narzeczonego, bo odżyło w niej uczucie do Ridge'a. Tyle. Widzowie byli zniesmaczeni, ale w naszej "Modzie..." kochanej bywały już gorsze rzeczy, choćby pozbycie się samego Massima.

użytkownik usunięty
Awdar

Pewnie sam aktor wycofal sie wiec scenarzysci musieli jakos rozwiazac tego watek,bo watpie,ze go wyrzucili. Gral dobrze i dosyc krotko. Z drugiej strony nie dziwie sie,ze sluch o nim zaginal. Skoro rozstal sie z Bridget to co mieli o nim krecic. Jak to w Modzie ludzie szybko zapominaja o sobie i znajduja innych partnerow. Zapewne tak bylo w przypadku Bridget. Zapomniala o nim, a tak go kochala. Caly urok tasiemca :-) . Dlatego trzeba go traktowac z przymruzeniem oka i z dystansem :-) . Rzadko go ogladam,ale postac Oscara zapadla mi w pamieci. Widac bylo,ze na serio ja kochal. Nie wygladal na takiego co by ja zdradzal na prawo i lewo,choc w Modzie nic nie jest pewne :-) . Za to pewnie jej inni partnerzy ja zdradzali. Ciekawe czy gdyby Finnigan nadal grala,to by sie pobrali. Tego sie nie dowiemy .

Pamiętam jak Oscar oświadczał się Bridget. To było zaraz na początku ich znajomości.
Po jakimś przyjęciu, obydwoje zostali sami w domu Forresterów.
Przez cały odcinek Oscar ględził o tym jak ją kocha, jaka jest niezwykła, jak magicznie się przy niej czuje itp. :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

No właśnie xd moim zdaniem on się wycofał i tyle. Pewnie po nieudanej odtwórczyni Bridget.