PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28793
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Kto jest według was najpożądniejszy
według mnie tylko Macey trzyma się jednego chłopa (chyba rzadko to coś oglądam)
inni to już przesada Brooke ma co chwile innego faceta podobnie jak inne bohaterki, o bohaterach nie wspomne

Sidewinder

moim zdaniem kimberly...................... .............................. .............................. ...................

ocenił(a) serial na 5
Sidewinder

Macey? Wez mnie nie rozsmieszaj, pomysl o tym jak byla alkocholiczka, jak zdradzila Thorna z tenisista, jak puszczala sie Anthonym i jak szybko sie otrzosnela po smierci Granta...
tam nikt nie jest porzadny...

flexia

Ekhm... pisze się najporządniejszy...;) moim zdaniem to każdy ma coś na sumieniu, ale wg mnie najmniej mającą sobie coś do zarzucenia osobą jest RICK (gdyby jeszcze nie ten fakt, że zmienili aktora...:/). Wziął wszystko na siebie, rodzinę, szkołę... a mimo to nie uraża kochanej przez siebie Kimberly. Swoją drogą - Kimberly też jest ok, ale jak się mówi: "cicha woda brzegi rwie", a że jest do tego stopnia cicha, że aż czasem nudna, to kto wie, co może wyprawić...

ocenił(a) serial na 10
flexia

Ej flexjo, czemu tak myślisz? a wiesz, że ją trochę obraziłaś. Macy była, jest i bedzie w porzo, czy tego chcesz, czy nie! Macy, jak każda kobieta (nawet wliczając wkońcu tą Brooke) pragnie miłości. I co najważniejsze pragnie pełnej stabilizacji (wykluczając z tego Brooke). Wiesz o tym nie?

Sidewinder

do niedawna tourna uważałam za pożądnego faceta ale grubo sie pomyliłam ;p ja lubie CJ ale zapewne przed nim jeszcze wiele ślubów ;p i stephanie nie jest najgorsza ;D a Cimberly strasznie mnie nudzi.. jak na nia patrzę to zasypiam.. ;p

ocenił(a) serial na 5
janet1

wiem kto jest najporzadniejsza osoba ;-). Najporzadniejsza jest Darla. Zawsze stara sie wszystkim pomoc nawet narazajac przez to zycie (pomagala wtedy Macey), nie puszcza sie z nikim... Wielkie brawa dla Darli ;P

flexia

A tam oglądam to raz na ruski rok więc widziałem ja jedynie z thornem

ocenił(a) serial na 5
Sidewinder

a ja ogladam dosc regularnie, wiec widzialam ja z wieksza iloscia facetow ;P
A co do Ricka - tez nie jest porzadny. Chodzby wtedy kiedy postrzelil Granta a pozniej wyparl to z pamieci. Albo jak kazal Ridgeowi zostawic Tomasa i siedziec z Brook a jak sam zrobil dziecko to odrazu wszystko rzucil...

ocenił(a) serial na 5
Sidewinder

A co do Ricka - tez nie jest porzadny. Chodzby wtedy kiedy postrzelil Granta a pozniej wyparl to z pamieci. Albo jak kazal Ridgeowi zostawic Tomasa i siedziec z Brook a jak sam zrobil dziecko to odrazu wszystko rzucil...

ocenił(a) serial na 5
Sidewinder

Sidewinder

Jasne ze Kimberly!nigdy nie da Rickowi spokoju,a tak serio to niewiem co ona w nim widzi ;/;/ Za to Brooke jest najmniej porzadna co chwile ma innego

ocenił(a) serial na 3
Sidewinder

A Taylor?? Co o niej myslicie?? Porzadna czy nie?? według mnie tak jak na tych wszystkich ludzi co tam sa.....

Martus_2

Taylor mnie wkurza!Mogla siedziec u tego arabskiego ksieci czy kogos co to ja chcial za zone!Po kiego do L.A: wrocila??;)ha ha ciekawa dyskusja:D

ocenił(a) serial na 10
Sidewinder

Też tak sadzę (co do tego, że Macy z reguły trzyma się jednego faceta - Thorne'a i również co do tego, że Brooke zmienia facetów przynajmniej co rok, jak przysłowiową "parę rekawiczek"!)! Podam moją prywatną listę najporządniejszych bohaterów "Mody na sukces"; i to DUZYMI LITERAMI, żeby było wiadomo! nie? Zaczynamy: 1. STEPHANIE, 2. ERIC (ostatnio), 3. RIDGE (również ost.), 4. SALLY SPECTRA (nie zdobywa ona facetów jak Brooke, to oni muszą zdobyc ją ;-P) 5. TAYLOR, 6. MACY, 7. ADAM (powrócił, (jak się nalezy!) do Sally 8. KIMBERLY 9. CJ, 10. BECKY (zrobiła uczciwie, gdy nie miała kasy na utrzymanie dziecka po porodzie, teraz ma takie mozliwości, bo wyjechała do Paryża do FC). Natomiast co do reszty nie mam takiej pewności, albo postępują zbyt często burzą serca niż umysłu ciszą. Lub zbyt mało się aktywizują na planie (no może z wyjątkiem sekretarek: Megan od Forrester Creations i Darli od Spectra Fashions) Natomiast ostatnio poważne wątpliwości mam co do Thornea; on to raz od Brooke do Macy i odwrotnie ze skrajności w skrajność (zamiast się jednak w końcu zdecydować jak każdy porządny mężczyzna przed np. ślubem). Apropos ślubu zobaczymy, czy dojdzie do niego w odcinku 2986 - tj sob. 26.08 na który gorąco zapraszam! 8-)

ocenił(a) serial na 5
James_Bond_88007

Macy nie trzyma sie jednego faceta :D. Nawet jak byla zona Thorna to zdradzala go z tenisista! A jak byla nazeczona Anthonego to zdradzala go z Thornem!

I Taylor nie jest porzadna! Najpierw klamie, klamie, klamie bo chce "zeby wszystkim bylo dobrze" a potem i tak wszystko niszczy i robi po swojemu.

Sally kiedys byla najporzadniejsza, ale wkurzyla mnie jak zaczela wtracac sie w zycie Stephanie (to jak wlozyla te zdjecie do pisma swietego).

Sidewinder

najporzadniejszy to jest chyba cj....choc i on wkrotce bedzie z becky a jak becky umrze to bedzie chcial byc z amber...wiec tez wyjdzie szydlo z worka...