PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28803
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

... że po śmierci głównej bohaterki serial w końcu zniknie :)

mourningrise

Jest szansa, że tacy ludzie jak ty wreszcie przestaną być uprzedzeni.
;]
Ironia?
O tak. Bo mnie taka opinia denerwuje - ktoś nie oglądał, usłyszał, że to lipa i mówi. Bo co? Bo znajomi tak uważają?
Sory, life is brutal a nie żal.pl

violet_bunny

Niestety, jestem "zmuszany" by to oglądać, bo moja kobita to ogląda. I widzę, jakie to jest beznadziejne!! A jedna z głównych postaci zmarła w tym roku (akurat z tego się nie śmieję), więc serial kiedyś zniknie z anteny ( a z tego się śmieje) i ustąpi miejsca innym lepszym programom. No chyba, że twórcy serialu działają jak twórcy "Klanu" - na siłę kogoś znajdą w jej miejsce (np Michał z "Klanu").

violet_bunny

To będzie cios dla całej kinematografii.Ale wydaje się że Majowie to przewidzieli w 2012 21 grudnia.;/

mourningrise

Moda nie skończy się, kiedy główna bohaterka umrze. Moda skończy się wtedy, kiedy jej oglądalnośc nie będzie już zadowalająca...

hope234

To w tym czasie swoją Kobietę wyręcz w domowych obowiązkach + nałóż na uszy słuchawki z muzyką podkręconą na full. Czy faceci na prawdę są tacy mało pomysłowi?...

violet_bunny

Ja już wolę "Modę na sbsurd" niż kolejne polskei badziewie, które by wyszło po zakończeniu emisji "Mody...". Spójrzmy prawdzie w oczy. Telewizja Polska kiedyś była bogata pomysłowo, bo utrzymywała się z ogółu widzów. Kiedy zaczął się upowszechniać Polsat i TVN, traciła na znaczeniu. Za 5 lat jeśli expose Tuska sprawdzi się chociaż w 30% i ludziom naprawdę zacznie żyć się lepiej, to 90% społeczeństwa polskiego pokusi się o wszelkie formy telewizji kablowej. I konserwatywna stacja utrzymująca się z braku pomysłów, przejdzie do lamusa.

Podsumowując: TVP od końca lat 90-tych była małoefektywna, jest taka obecnie i pozostanie do swojego upadku, który nigdy nie nastąpi, bowiem mając na uwadzę wzmianki polityczne expose Tuska da się zrealizować jedynie w 10% (rozumowanie współczesnego historyka). Tka więc nie ma co się martwić "Moda na mękę" jeszcze sobei poleci.

A trochę z innej beczki, jak myślicie, jaki numerek odcinka będą miały "Klan", "Złotopolscy" "Plebania", "Samo Życie", "M jak miłość" i "Na wspólnej" w roku 2012? <lol>

Pozdrawiam!