Jest szansa, że tacy ludzie jak ty wreszcie przestaną być uprzedzeni.
;]
Ironia?
O tak. Bo mnie taka opinia denerwuje - ktoś nie oglądał, usłyszał, że to lipa i mówi. Bo co? Bo znajomi tak uważają?
Sory, life is brutal a nie żal.pl
Niestety, jestem "zmuszany" by to oglądać, bo moja kobita to ogląda. I widzę, jakie to jest beznadziejne!! A jedna z głównych postaci zmarła w tym roku (akurat z tego się nie śmieję), więc serial kiedyś zniknie z anteny ( a z tego się śmieje) i ustąpi miejsca innym lepszym programom. No chyba, że twórcy serialu działają jak twórcy "Klanu" - na siłę kogoś znajdą w jej miejsce (np Michał z "Klanu").
To będzie cios dla całej kinematografii.Ale wydaje się że Majowie to przewidzieli w 2012 21 grudnia.;/
Moda nie skończy się, kiedy główna bohaterka umrze. Moda skończy się wtedy, kiedy jej oglądalnośc nie będzie już zadowalająca...
To w tym czasie swoją Kobietę wyręcz w domowych obowiązkach + nałóż na uszy słuchawki z muzyką podkręconą na full. Czy faceci na prawdę są tacy mało pomysłowi?...
Ja już wolę "Modę na sbsurd" niż kolejne polskei badziewie, które by wyszło po zakończeniu emisji "Mody...". Spójrzmy prawdzie w oczy. Telewizja Polska kiedyś była bogata pomysłowo, bo utrzymywała się z ogółu widzów. Kiedy zaczął się upowszechniać Polsat i TVN, traciła na znaczeniu. Za 5 lat jeśli expose Tuska sprawdzi się chociaż w 30% i ludziom naprawdę zacznie żyć się lepiej, to 90% społeczeństwa polskiego pokusi się o wszelkie formy telewizji kablowej. I konserwatywna stacja utrzymująca się z braku pomysłów, przejdzie do lamusa.
Podsumowując: TVP od końca lat 90-tych była małoefektywna, jest taka obecnie i pozostanie do swojego upadku, który nigdy nie nastąpi, bowiem mając na uwadzę wzmianki polityczne expose Tuska da się zrealizować jedynie w 10% (rozumowanie współczesnego historyka). Tka więc nie ma co się martwić "Moda na mękę" jeszcze sobei poleci.
A trochę z innej beczki, jak myślicie, jaki numerek odcinka będą miały "Klan", "Złotopolscy" "Plebania", "Samo Życie", "M jak miłość" i "Na wspólnej" w roku 2012? <lol>
Pozdrawiam!