PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28794
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Mam pytanie. W jakim odcinku(prosze o podanie miej więcej numeru) Ridge będzie odkopywał grób Tailor? Chodzi mi o tę scenę: SPOILER:
http://www.youtube.com/watch?v=ifYXamR2GjM
Nie chcę przegapić całego wątku który do tego doprowadzi, dlatego proszę mi napisać kiedy to może pojawić się w TVP1?

użytkownik usunięty
Replo

Jutro podobno jest pierwszy odcinek z 2005 roku (czyli ten, w którym odkopano grób). Od jutra nie przegap żadnego odcinka, to nie przegapisz także sceny z odkopywaniem grobu xD :P

Ten odcinek to 4543 według numeracji Amerykańskiej. Tak więc trzeba odjąć 215 i wychodzi 4328, tak więc za około 78 odcinków. Biorąc pod uwagę to, że tygodniowo emitowanych jest 12 odcinków, z tym, że co tydzień w sobotę są skoki narciarskie, w takim razie odpadają na tydzień już 2 odcinki, ale gdybyśmy wzięli, że tygodniowo właśnie jest 12 odcinków (pomijając święta oraz dzisiejszy dzień, bo są skoki dziś), to odcinek w którym Taylor "ożyje", będzie dokładnie 22 kwietnia. Jeśli odejmiemy święta, czyli to będą chyba jakieś 4 dni (jeśli tvp nie puści Mody na Sukces w wielki czwartek, piątek, sobotę i poniedziałek wielkanocny) W najgorszym wypadku weźmy, że w każdą sobotę marca będą skoki, to ten odcinek będzie 30 kwietnia. Tak więc ODCINEK TEN BĘDZIE GDZIEŚ POD KONIEC KWIETNIA! Możliwe też, że gdzieś w maju, bo tvp zawsze coś tam zwali.

ocenił(a) serial na 10
IHeartDropDead

Dziekuje serdecznie za odpowiedź. Trzeba bedzie się dostosować do emisji w TVP :) Jest to chyba jeden z najlepszych watków w całym serialu.

Replo

Na pewno najdziwniejszy i nieprawdopodobny :) No i Taylor nadaje serialowi tego czegoś :)