PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28800
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Mam 23 lata, a "Mode ..." oglądam od 20 lat. Wychowałam się na tym serialu. Stephanie traktuję jak 3cią babcię. Mam wójka Ridgea, ciocie Brook i wiele kuzynów i kuzynek. Przykro mi tylko, że moja 4ta babcia Sally odeszła no i moja ulubiona kuzynka Phobey :(.
Fakt, to już nie jest ten sam serial co wiele lat temu i z roku na rok coraz mniej mi się podoba (paskudne nowe postaci - HOPE <ble> AGNES <fuj>), ale i tak mam sentyment do tego serialu, więc nigdy nie przestanę go oglądać.
Buźka dla wszystkich wiernych fanów BB :*
Ps. Jejku jak ja dawniej marzyłam żeby zagrać w tym serialu xD

ocenił(a) serial na 10
agab_10

Zawsze wiedział, że to oglądam i nie miał nic przeciwko. Rozstaliśmy się ponieważ ja postanowiłam wyjechać do innego miasta a on nie. Niepotrzebnie się tłumaczę, ale co tam ;p

Rainbow12

Doskonale Cię rozumiem. Też uwielbiam ten serial, ba ja go nawet kocham. Specjalnie nauczyłem się angielskiego, aby móc oglądać szybciej - bo tvp jest opóźnione co najmniej o 2 lata w emisji. Też chciałbym zagrać w tym serialu, choć wiem, że to nie możliwe. Obecnie przez specjalną agencję w USA staram się zdobyć autografy aktorów. Póki co udało mi się zdobyć Ronn Moss, Hunter Tylor i Jack Wagner. I nie przejmuj się tymi idiotami, co w komentarzach Cię wyzywają - oni nie rozumieją. KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM

ocenił(a) serial na 10
Wywolwerowany

Heh...nawet nie wiesz ile razy ja marzyłam o zagraniu w tym serialu. Najlepiej kogoś takiego jak Steffy (dba o bliskich i nie lubi Hope ;p) I ciągle mam nadzieję, że reżyserzy zmądrzeją i "ożywią" Phobey :)

Rainbow12

Jeszcze możesz, jak znasz angielski i masz warunki to możesz wyjechać i brać udział w kastingach... dzisiaj świat jest otwarty można wiele...

Jankeszniujorku

Dobra opcja zważywszy na to, że grałaby w serialu do końca swojego życia ;P

ocenił(a) serial na 9
Rainbow12

Ja mam sentyment do tego serialu tylko dlatego, że w dzieciństwie oglądałem z dziadkami. Lektor tym bardziej porywa do oglądania, ma świetny głos. Od czasu do czasu lubię obejrzeć nawet nie znając fabuły i aktorów, którzy się zmieniają na nowych, bo starzy umierają x-d.