PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Oglądając ten serial zastanawiam się jak się zakończy. Jest tam tyle wątków tyle bohaterów tyle "miłości", romansów, flirtów, zdrad, rozczarowań i długo by wymieniać (krótsza lista by była czego tam nie ma), no ale tak jak wszystko musi się kiedyś skończyć. No może z wyjątkiem polskich seriali, ale to już zupełnie inna bajka. No więc mój pomysł jest taki wpisujcie wasze pomysły na zakończenie serialu. Ja mam taki:

Serial zakończy się gdy nadejdzie czas na 10 pokolenie rodziny Forrester ale oczywiście wszyscy bohateroiwie obecni będą jeszcze żyć mam na myśli Stephanie i Ericai cała tą świętą resztę. Bo im się należą brawa za to, że przeżyli już totalnie wszystko o Macy i Ridżu nie wspominjając bo ten pierwszy przeżył postrzał w głowę a Macy wybuch cysterny ;->
No więc: wiadomo przeżyją wszystko wciąż i wciąż te same problemy, ale np. co może unicestwić ten serial i dalsze wątki??? Ja stawiam na kolejny lądolód lub zderzenie komety z ziemią, i wtedy będzie po wszystkim. Nie dowiemy się czy Eryk 45 weźmie poraz 276 ślub z Brooke 87, albo czy Juniorzy i Seniorzy wyjaśnią sobie konflikty pokoleń, lub czy powróci po raz 987 raz do życia chora na raka poraz 345 Taylor 56. Te pytania pozostaną bez odpowiedzi. Przynajmniej się skończy -nareszcie!!!

Wpisujcie wasze pomysły.........