Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28815
3,5 4 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Pamiętam, że pierwsze badania wykazywały że Ridge, a tak nagle potem że Eric, a potem jeszcze niedawno znowu Ridge nim był! A teraz znowu Eric. O co w tym chodzi?

Hitek

Co? Jak to niedawno Ridge był ojcem Bridget? Nic o tym mi nie wiadomo. Co do pierwszej części twojego zdania to zgoda, jakaś tam była afera z probówkami na ojcostwo - Sheila specjalnie je pomieszała.
O lol(!), że też pamiętam co i jak...

użytkownik usunięty
kin1313

Ojcem jest Eric, nie Ridge. Kiedy Brooke urodziła Bridget, twierdziła że ojcem jest Ridge, ponieważ chciała przy sobie go zatrzymać,ale prawda wyszła na jaw, że jednak Eric jest ojcem. I Ridge odszedł do Tylor.

ocenił(a) serial na 10

To wcale nie tak było ze brook chciała zatrzymać ridge'a przy sobie... Chodzilo o to że shila chciała być z erykiem (i była-nawet jego żoną) i nie chciała żeby wyszlo że on jest ojcem bridget wiec jako że pracowała w szpitalu gdzie robili testy (oczywiście bo czemu by mieli iść do innego, albo powtórzyć badania) podmieniła próbki krwi tak żeby wyszło ze ojcem bridget jest ridge, brook nie miała z tym nic wspolnego i bardzo dlugo ona jak i ridge byli pewni że są rodzicami bridget :)

ocenił(a) serial na 1
betty4444

"Kto jest w końcu ojcem Bridget"
sie w ostatnim odcinku okaże że listonosz jakiś .

None200

Haha, listonosz. Albo pan gazownik :D.

betty4444

A dlaczego te badania podmienili?

Hitek

Pfu! Znaczy się, dlaczego potem wyszło że Eric, jest. Jak to było potem, że prawda na jaw wyszła?

użytkownik usunięty
Hitek

a ojcem okaże się w końcu Thorne...
Ale było by śmiesznie...

użytkownik usunięty

jej ojcem jest Eric, niedwano było by pokzane, ale zapewne do końca wakacji będzie mieć jeszcze ze 3 innych ojców:-)

ocenił(a) serial na 10
Hitek

Ktos napisał list w ktory wyszlo ze brook oszukala ridge'a (prawdopodobnie stefka tylko nie wiem skad ona by wiedziala, a moze byla to jakas laska ze szpitala w ktorym byly robione te badania) a brook byla pewna ze ojcem jest ridge, wiec bez problemu zgodzila sie na powtorne badania. i gdy okazalo sie ze ojcem jest eryk to ridge wkurzy sie ze brook go oszukała i zostawil ja a ona była bogu ducha winna :P

betty4444

Aha, dzięki ;).