Kto według was jest najładniejszy w serialu? Napiszcie jednego faceta i jedną laskę
Taylor jest najdładniejsza :-) Nawet z żabimi ustami (spojler) :-)
A z facetów... eee... w sumie nie ma jakiegoś super przystojniaka :P Albo zarośnięci, albo starzy. Niech będzie Rick :P A z dziewczyn to właśnie Taylor, jak już pisałem i może jeszcze Amber.
Taylor. W sumie to na ekranie nawet teraz ladnie wyglada. Ale podoba mi sie tez Felicia.
A z facetow to nie wiem... Zaden jakos sie nie wybija pod wzgledem urody.
Moim zdaniem Antonio i Taylor :)
Deacon też jest niczego sobie. Kimberly była bardzo ładna z tym, że jednocześnie sztuczna lala ;)
Mi wizualnie najlepiej podoba się Kimberly,Amber jest niczego sobie-ale za zawsze ma za mocno pomalowane usta.Z facetów może być Rick i Thorn
Z dziewczyn-Kimberly a z facetów najsłodzszy ze wszystkich-CJ(syn tej takiej rudej)hmmm...uwielbiam go
jezu amber to paszczur,generalnie nie oglądam tego no ale jeśli już to z bab taka ruda nie pamiętam imienia (co romansowała kiedyś z erykiem) a z facetów to poprzedni rick.
ŁADNI BRZYDCY
C.J (szkoda ze go juz nie pokazują) Rick(gra go brzydki aktor)
Taylor Amber(pocoż sie ona tak maluje)
Thorne Ridge(playboy-dobre sobie)
Brooke Bridget(kiedys była ładniejsza)
Deacon(jest nawet,nawet)
Stephanie & Massimo - Mogą brać udział w konkursie piękności :D:D:D
A tak na poważnie .. według mnie oczywiście , (każdy ma inne zdanie .. )
Najładniejsza jest Taylor jeżeli chodzi o kobiety.
Z mężczyzn natomiast nikt się nie wyróżnia.
:*
Śliczna jest Taylor. A z facetów... Rick? W przyszłości to najładniejszy będzie Thomas [bo widziałam zdjęcia z amerykańskich odcinków], syn Ridge'a i Taylor.
amber i taylor-biją wszystkie kobiety na głowę:D:D:D a faceci? wydaje mi się że Dacon, bo rick to paszczur:D:D:D
z kobiet na pierwszym miejscu jest dla mnie kristen. później długo, długo nikt i taylor. jeśli chodzi o facetów to trudno powiedzieć, ale chyba tony i thorne.
Thorne to dinozaur. xD
Teraz, w odcinkach z USA podoba mi sie ta nowa Phoebe Forrester, corka Ridge'a i Taylor. No i nowa Bridget oraz nowa Felicia Forrester. A z facetow to Constantine (szkoda, ze ma podobno tylko trzynastotygodniowy kontrakt).
Taaaaaa. Ridge jest taki sztywny. Na sama myśl o nim czuje sie tak... jak kornik dosłownie. ;P