PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Bo ta cała Caroline, to była córką Sally i siostrą-bliźniaczką Macy??? Tak coś kiedyś słyszałem ,ale nie wiem czy to jest prawda. I tak w ogóle, to jak ta Caroline umarła??? Bo umarła....
I jeszcze jedno. Jeśli jest ktoś w stanie, to proszę, abyście wymienili mi po kolei wszystkie żony Ridge'a, bo wiem, że z Brooke był żonaty chyba ze 3 razy, 2 razy z Taylor (chyba) i jeszcze z Caroline. Please o odpowiedź!!!

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Nie wiem nic jesli chodzi o Caroline.

A zony Ridge'a to:
Caroline (1 raz, umarla)
Brooke (jak do tej pory 4 razy; trzy niewazne i jedno anulowane)
Taylor (1 raz; malzenstwo zawarte przed jej smiercia bylo nadal wazne, jako iz Taylor nie umarla; rozwod)

Obecnie Ridge jest zareczony z Brooke.

ocenił(a) serial na 10
Mikao6

Smiercia oczywiscie w cudzyslowiu. xD Bo Taylor byla calkiem zywa jak wrocila.

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Ridge zaręczony z Brooke ? W USA ? Już nic z tym ślubem ! Teraz Brooke chce być z Nickiem, ale on ożenił się z Taylor. Ridge zaatakował syna Brooke i ona już nie może z nim być.

ocenił(a) serial na 10
____10

No matko, to ty jesteś na bieżąco. Ja tez informacje brałem z Wikipedii po angielsku, wiec może tam informacje nie są już takie świeże.

ocenił(a) serial na 3
Przemek

No, ja jestem w aktualnych odcinkach obeznany :-) Ściągam je z netu. Jak chesz to też sobie ściągnij. Np. na isohunt.com wpisz The bold and the beautiful i ściągnij sobie, jak masz bitcomet, albo tego typu program.

ocenił(a) serial na 10
____10

a np. jak weszlam na te http://www.isohunt.com/ to wpisuje bold and beatufu, i co dalej... ??

Przemek

Witam
Carolie umarla juz dawno temu na raka byla corka Spencera (nie pamietam jak on mial na imie jego zona byla potem Margo)Caroline byla najpierw zona Thorna a potem Ridge'a miala siostre blizniaczke ktora zostala porwna jako dziecko i wszyscy mysleli ze nie zyje. Dlugo po smierci Caroline siostre blizniaczke (tez nie pamietam jak ona miala na imie)odnalazl przypadkiem Thorn w jakims barze byla kelnerka i sciagna ja do Los Angeles ale zniknela szybko po kilkunastu odcinkach

ocenił(a) serial na 8
Przemek

Dzięki za pomoc :) Ja wprawdzie niezbyt często to oglądam, ale się orientuję w tym, co teraz jest emitowane. Jeszcze raz dzięki!!!

ocenił(a) serial na 8
Przemek

I jeszcze jedno: nie wiem, czemu, ale ta Caroline zawsze wydawała mi się córką Sally i siostrą bliźniaczką Macy, bo kiedyś Sally coś wspominała o Caroline, jaka to ona była wspaniała, i nie wiem, czy nie było to, kiedy Macy "podobno" zginęła. Sally była przy tym bardzo wzruszona, więc myślałem, że ta Caroline to jej córka. Zawsze też mi się wydawało, że Caroline zginęła w wypadku samochodowym. Proszę o dalsze informacje:)

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Jak wejdziesz na isohunt, to wpisz bold and the beautiful i pokażą się niżej różne pliki np. - bold and the beautiful May 7. Dzisiaj najnowszy odcinek do pobrania jest z 7 maja tego roku. Po angielsku of course :-)