PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28797
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces
ocenił(a) serial na 1
PPWojtek

aha i masz centrum komputerowe, bo mody w HD nie pomieści żaden twardziel :)

a1_andrzej

Musiałbys kolego miec najwieksza pojemnosc dysku zeby to pomiescic o ile bys taką miał ten serial juz 23 lata jest w TV :) hehe

ocenił(a) serial na 3
Darude1983

kilka tera i wierze ;p

PPWojtek

I mówisz to żeby wszyscy użytkownicy FilmWebu obsrali sie z zachwytu i wzieli z Ciebie przykład......wątpie :)

Slodkimisiu

Nie, piszę to dla jaj

użytkownik usunięty
PPWojtek

ale chłopie nie mów tego!!! tylko ciągnij dalej te "jaja".

Muszę, bo niektórzy by żyli w swojej smutnej nieświadomości myśląc, że piszę to na serio a nie na "jaja"
Droga Pani

użytkownik usunięty
PPWojtek

Taki świetny temat, szkoda że tak od razu powiedziałeś prawdę. Ale zauważ że wszyscy wiedzieli od początku że to taki joke;) dłatego poszli za prądem i ciągneli ten fake;) A nawet jeśli się jeden gamoń trafi, biorący to na poważnie, to zignoruj go;). Więcej takich tematów!:)

PPWojtek

To coś w ogóle chyba sezonów nie ma tylko się po prostu ciągnie bez przerwy, bez podziału, bez końca....;D

PPWojtek

To w takim razie, co było w odcinku 3001, bo nie widziałem?

ab86

Ridż dowiedział się, że jest ojcem dziecka swojego psa

PPWojtek

hehe, dobre dobre :D

lechu1992

Na dzień dzisiejszy nie jest źle - emitowany jest właśnie odc.5307, a ogólnie jest ich nakręconych 5976 (mówię o tym z 4 stycznia 2011, oczywiście nie jest on ostatnim), więc jesteśmy blisko nadrobienia zaległości :D Wiecie, że ogółem jest wyprodukowane 24 sezonów? I pomieść to na jakimś kompie ^^

W ramach ciekawostki, oto streszczenie najnowszego odcinka:
"Ślub zaraz się zacznie. Oprócz Ridge'a, Thorne'a, Brooke, Felicji jest już Bridget, Ashley, Pam, a nawet Kristen. Zjawia się też Taylor z Rickiem, co wywołuje oburzenie Ridge'a i Brooke. Stephanie żąda, żeby Pam zachowywała się spokojnie, a Ridge daje Brooke bukiet kwiatów z ogrodu Caroline. Stephen dodaje otuchy Donnie. Tymczasem do leżącej w szpitalu Katie przyszedł Nick. Zapewnia ją, że rozumie, co ona teraz czuje, z sercem Storma w piersi. Tłumaczy, że Storm chciał ją ratować, podobnie jak cała rodzina..."

ocenił(a) serial na 1
Mariusz2004

OMG ! Ile pamięci sobie na kompie zająłeś ...

Etresura

PPWojtek a ja chciałabym pożyczyć te wszystkie odcinki, masz je może gdzieś nagrane? Gdybyś nie napisał, ze to żart, to pewnie wiele osób też chciałoby je mieć. XD

Monika2903

Przyjedź z jakąś ciężarówką, bo mi cały garaż zajmują

ocenił(a) serial na 1
PPWojtek

Ja mam przetworzone na 3D pierwsze 4200 odc...
tylko nie na dysku lecz na kasetach VHS
wymienię się na 4200 odcinków " Guiding Light, The"

PPWojtek

Ale jeszcze graja pierwszy sezon:P

PPWojtek

wrzuć mi na pendrive'a ;)

ocenił(a) serial na 1
boskiprzemcio

jakiego masz pendrive ?
bo nie wiem do jakiej wielkości mam zwijać taśmę .