Musiałbys kolego miec najwieksza pojemnosc dysku zeby to pomiescic o ile bys taką miał ten serial juz 23 lata jest w TV :) hehe
I mówisz to żeby wszyscy użytkownicy FilmWebu obsrali sie z zachwytu i wzieli z Ciebie przykład......wątpie :)
Muszę, bo niektórzy by żyli w swojej smutnej nieświadomości myśląc, że piszę to na serio a nie na "jaja"
Droga Pani
Taki świetny temat, szkoda że tak od razu powiedziałeś prawdę. Ale zauważ że wszyscy wiedzieli od początku że to taki joke;) dłatego poszli za prądem i ciągneli ten fake;) A nawet jeśli się jeden gamoń trafi, biorący to na poważnie, to zignoruj go;). Więcej takich tematów!:)
To coś w ogóle chyba sezonów nie ma tylko się po prostu ciągnie bez przerwy, bez podziału, bez końca....;D
Na dzień dzisiejszy nie jest źle - emitowany jest właśnie odc.5307, a ogólnie jest ich nakręconych 5976 (mówię o tym z 4 stycznia 2011, oczywiście nie jest on ostatnim), więc jesteśmy blisko nadrobienia zaległości :D Wiecie, że ogółem jest wyprodukowane 24 sezonów? I pomieść to na jakimś kompie ^^
W ramach ciekawostki, oto streszczenie najnowszego odcinka:
"Ślub zaraz się zacznie. Oprócz Ridge'a, Thorne'a, Brooke, Felicji jest już Bridget, Ashley, Pam, a nawet Kristen. Zjawia się też Taylor z Rickiem, co wywołuje oburzenie Ridge'a i Brooke. Stephanie żąda, żeby Pam zachowywała się spokojnie, a Ridge daje Brooke bukiet kwiatów z ogrodu Caroline. Stephen dodaje otuchy Donnie. Tymczasem do leżącej w szpitalu Katie przyszedł Nick. Zapewnia ją, że rozumie, co ona teraz czuje, z sercem Storma w piersi. Tłumaczy, że Storm chciał ją ratować, podobnie jak cała rodzina..."
PPWojtek a ja chciałabym pożyczyć te wszystkie odcinki, masz je może gdzieś nagrane? Gdybyś nie napisał, ze to żart, to pewnie wiele osób też chciałoby je mieć. XD
Ja mam przetworzone na 3D pierwsze 4200 odc...
tylko nie na dysku lecz na kasetach VHS
wymienię się na 4200 odcinków " Guiding Light, The"