PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28804
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

ogladalem dzisiaj odcinek (ktoorys tam 3-tysieczny) gdzie wystepowala taka przesliczna aktorka ktoora oobrana byla w roozowy strooj dwoo-czesciowy !!!! poprostu boska.

ogoolnie to podba mi sie tam wiele kobiet m.in. Brooke :P

ocenił(a) serial na 10

Wiesz kto to jest - To Morgan DeWitt - kilkanaście* lat wstecz związana z Ridgem 17 letnia modelka, pojawiła się gdzieś po śmierci Caroline. Ich (Ridgea i Morgan) związek się rozpadł, zaszła w ciążę, Sthepanie kazała dokonać aborcji, wyleciała z LA, a teraz po * latach wróciła spowrotem.

ocenił(a) serial na 5

Ja głosuję na Kimberly i Tylor :) Obie są śliczne :)

ocenił(a) serial na 5
sweetgirl83

Morgan nie pojawila sie po smierci Caroline. Tak naprawde, to Morgan po raz pierwszy pojawila sie w serialu niedawno. Nie bylo jej wczesniej.

flexia

Najładniejsze i najbardziej seksowne są : Kimberly i Brooke.

flexia

No jak to? Przeciez ona byla jeszcze przed slubem Caroline z Ridge'em...

ocenił(a) serial na 3

temat potwierdza jedno...
Są GUSTA i guścki. ;P

wg mnie najfajniejsza jest Amber :)))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10

brooke najlepsza z tego serialu najladniejsza :)

To była Kimberly...tyle ze juz w ciemnych wlosach ......ładna ale jakas taka dziwna...hmm

Kimberly :) a teraz po przemianie wygląda jeszcze lepiej :)

Mi się podoba Kimberly i Amber a z chłopakow to Rick i CJ:):)

chyba jednak Kimberly.najmlodsza jest i najldniejsza bo reszta to juz sami starcy heh

Ja ogłosuję tak jak Anka, czyli Kim i Amber (chociaż bardzo się różnią), a z facetów to CJ i Rick (ale ten, którego grał Jacob)

ocenił(a) serial na 10

kimberly! Zapraszam na mojego bloga o modzie na sukces: www.serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl

parmacki

według mnie zdecydowanie naładniejsza jest Kimberly ona jest przeslczna ma fajna figure i wegie udało sie dziewczynie a z chlopakow to zdecydowanie najbostszy :P:P:P Był rick ale grany przez jacoba on jest niewiarygodnie boski jak zobaczylam go to zaczelam to ogladac ahhaha tylko dla niego teraz jak odszedl juz tego nie ogladam bo ten ktory teraz jest to jakas parowka a nie facet:P:P Obejzcie sobie dziewczyne z sasiedztwa tam tez jest jacob jak ktos go lubi:P

ocenił(a) serial na 10
anusya

Uważam że najładniejsza jest Amber :) a z facetów - CJ. Lubiłam też poprzedniego Ricka ale niestety już nie gra :( :( :(