Kto jest waszym zdaniem najfajniejszym bohaterem a kto bohaterką
Najfajniejszy jest Ricz bo ma taką szczękę że masakra i jest twardy i mądry pszedefszyskiem, ale jeszcze lepsza jest Bruk bo jest jeszcze mądrzejsza i ładniejsza niż Ricz, choć nie ma takiej szczęki.
Hahahaha ten serial mnie bije ;D który to już odcinek? 5644? hAHhaha
Hehe:) moim zdaniem ciężko wybrać. Wszyscy są tak samo drewniani, a ich problemy są po prostu śmieszne. Grający ich aktorzy patrzą wprost do kamery :D Lepiej zamiast tego w telewizji mogliby emitować więcej CSI i 24 ;)
a ja tam za najbardziej pocieszna uważam postać Sally Spectra, którą kiedyś
mój wujek określił mianem " burdel mama". A w Ridgu fajne jest to ,że podczas tych wszystkich operacji plastycznych jakie miał, niechcący chyba przyszyli mu uczy do szyi. no cóż. Wogóle jest tam doborowe towarzystwo i za to właśnie lubie tego tasiemca
Hehe :D ja też baaardzo go "lubię". Ciekawe, czy Ron Moss wie, ile tych operacji miał :P A co do Sally to mój dziadek ma podobne odczucia :)
Sally nie żyje w Stanach. U nas znikinie z ekranu za ladnych kilka lat... Oni chyba chcą rekord pobić w ilośći nakręconych odcinków jednego serialu :P
już pobili ten rekord!:):):) zapraszam na mojego bloga o modzie na sukces.!
www.serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl
A jak umarła ta "Sally"? ale tak na serio? Na serce? miała niemałe problemy z otyłością to MOŻE temu..? ale szkoda jej strasznie .. dzięki niej było żywo na planie serialu a nie nudziła jak Stephanie.. Sally górą! (i do góry :(((((( )
Pewnie zobaczyła się się w lustrze, albo po prostu wolała umrzeć niż kontynuować grę w tej żenadzie.
Hmm.. Na pewno nie Kimberley :P jest taka dwulicowa..
Ale nasuwa mi się Amber czy Macy :)
hmm no niewiem..
oki
AMBER :|
MNS to nalepszy serial. Ja najbardziej lubie Sally i Brooke, chociaz ostatnio bruk taka slodka sie zrobila. Nie znosze kimberli i Ricka. Pozdro dla fanow :P
Najfajniejszymi bohaterkami są Sally i Stephanie!!!!
Reszta jest taka sobie.
Bohaterowie są do dupy!!!
Oczywiście, chodzi mi o bohaterów granych przez facetów, bo nienawidzę Ridge'a, Clarka, Ricka, Deacona i innych. Tylko mały Eryk jest fajny.