PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28800
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Kto jest waszym zdaniem najfajniejszym bohaterem a kto bohaterką

ocenił(a) serial na 1
Biedroneczka_3

Najfajniejszy jest Ricz bo ma taką szczękę że masakra i jest twardy i mądry pszedefszyskiem, ale jeszcze lepsza jest Bruk bo jest jeszcze mądrzejsza i ładniejsza niż Ricz, choć nie ma takiej szczęki.

Hahahaha ten serial mnie bije ;D który to już odcinek? 5644? hAHhaha

ocenił(a) serial na 2
Biedroneczka_3

Hehe:) moim zdaniem ciężko wybrać. Wszyscy są tak samo drewniani, a ich problemy są po prostu śmieszne. Grający ich aktorzy patrzą wprost do kamery :D Lepiej zamiast tego w telewizji mogliby emitować więcej CSI i 24 ;)

ocenił(a) serial na 10
Biedroneczka_3

a ja tam za najbardziej pocieszna uważam postać Sally Spectra, którą kiedyś
mój wujek określił mianem " burdel mama". A w Ridgu fajne jest to ,że podczas tych wszystkich operacji plastycznych jakie miał, niechcący chyba przyszyli mu uczy do szyi. no cóż. Wogóle jest tam doborowe towarzystwo i za to właśnie lubie tego tasiemca

ocenił(a) serial na 2
Mallissa

Hehe :D ja też baaardzo go "lubię". Ciekawe, czy Ron Moss wie, ile tych operacji miał :P A co do Sally to mój dziadek ma podobne odczucia :)

Wiewiorowa

Sally nie żyje. Ale ten serial poleci jeszcze ze 100 lat chyba. To się nigdy nie skończy.

ocenił(a) serial na 2
malyksz

Sally nie żyje w Stanach. U nas znikinie z ekranu za ladnych kilka lat... Oni chyba chcą rekord pobić w ilośći nakręconych odcinków jednego serialu :P

ocenił(a) serial na 10
Wiewiorowa

już pobili ten rekord!:):):) zapraszam na mojego bloga o modzie na sukces.!

www.serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl

ocenił(a) serial na 5
malyksz

A jak umarła ta "Sally"? ale tak na serio? Na serce? miała niemałe problemy z otyłością to MOŻE temu..? ale szkoda jej strasznie .. dzięki niej było żywo na planie serialu a nie nudziła jak Stephanie.. Sally górą! (i do góry :(((((( )

ocenił(a) serial na 1
Radmelka

Pewnie zobaczyła się się w lustrze, albo po prostu wolała umrzeć niż kontynuować grę w tej żenadzie.

Radmelka

Sally czyli Darlene Conley zmarła na raka żołądka.
Więc nie sądzę by był to temat do żartów.

ocenił(a) serial na 5
Biedroneczka_3

Hmm.. Na pewno nie Kimberley :P jest taka dwulicowa..
Ale nasuwa mi się Amber czy Macy :)
hmm no niewiem..
oki
AMBER :|

Biedroneczka_3

MNS to nalepszy serial. Ja najbardziej lubie Sally i Brooke, chociaz ostatnio bruk taka slodka sie zrobila. Nie znosze kimberli i Ricka. Pozdro dla fanow :P

ocenił(a) serial na 2
maria_4

Lubisz Doorsów, Led Zeppelin i "Modę..."??? :P

ocenił(a) serial na 10
Wiewiorowa

Amber i CJ to najlepsze postacie :)
Pozdrawiam :*

ocenił(a) serial na 8
Biedroneczka_3

Najfajniejszymi bohaterkami są Sally i Stephanie!!!!
Reszta jest taka sobie.
Bohaterowie są do dupy!!!

ocenił(a) serial na 8
Biedroneczka_3

Oczywiście, chodzi mi o bohaterów granych przez facetów, bo nienawidzę Ridge'a, Clarka, Ricka, Deacona i innych. Tylko mały Eryk jest fajny.

Biedroneczka_3

Tylor jest fajna ale te hamy ja ciągle uśmiercaja! Umarła juz chyba z 5 razy :P a z facetów to oczywiście hmmm tam są jacyś faceci tak ... no wiem Eryk junior jest słodki :)