PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Najlepszy cytat!!

ocenił(a) serial na 1

DLA MNIE PRAWDZIWĄ DAWKĄ ROZBRAJAJĄCĄ JEST SAM TYTUŁ I NUMER ODCINKA JAKI CZYTA LEKTOR:

"Modaaa.. na sukces... odcinek.... 3 tysiące... 9-set... 2-sty... 9-ty"

Czy większość z was nie wyczuwa ironii w głosie Olejniczaka, kiedy podaje numer?? :)

ocenił(a) serial na 3
akira894

Tak, za każdym razem słychać ironię w jego głosie. Ba,nawet przy niektórych "dialogach" można ją wyczuć,kiedy np.jakiś bohater powtarza coś po raz setny!

panna_cogito

Dokładnie odnoszę takie samo wrażenie. Mam pytanko. Czy ktoś może wie czy Olejniczak (nie znam imienia;) zaczął to czytać od niedawna czy od pierwszych odcinków (choć w to nie uwierzę;)Po głosie wnioskuję, że już chyba długo bo wyczuwam nie tylko ironię, ale także to, że facet ma po prostu dość:)

ocenił(a) serial na 3
EM_DE_KE_AS

Lektorem od samego początku nadawania serialu w TVP jest Stanisław Olejniczak! Tak przeczytałam w Wikipedii:)

panna_cogito

Ooo, to już długo. Biedaczek;) To on z pewnoscią ma dość.

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

Tak jest. Facte czyta od pierwszego odcinka wyemitowanego w TVP1. Ma wyraźnie dość, a już nie moge się doczekać jak przeczyta... ODCINEK CZTE-RO-TYSIĘ-CZNY :)))))))))))

użytkownik usunięty
akira894

Ja tak samo xD (krotkikrotkikrotkikrotki)

ocenił(a) serial na 1
akira894

Ja po prostu umieram kiedy słyszę ten ciąg cyfr! Z kolei ciekawe KTO OGLĄDA TEN CHŁAM??? Jest wiele ciekawszych serialii(omg- chyba wszystkie), które schądza z anteny, ale NIE!, moda na sukces sie trzyma!;)

ludzie!, litości!

ocenił(a) serial na 1
epatsis

Pewnie dlatego, że jest najlepszych serialem komediowym w telewizji polskiej :))))))))))))))