PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Czekam na propozycje:
KTO JEST NAJWIĘKSZĄ LAFIRYNDĄ W HISTORII FILMÓW I SERIALI???
chodzi mi o to, byście pisali, największe waszym zdaniem lafiryndy i wywłoki (mogą być i dziwki)zew świata seriali i filmów. Podajcie imię bohaterki i tytuł filmu, w którym ona występuje. Nie chodzi mi tylko o "Modę na sukces".
Moje propozycje:
1.Brooke- "Moda na sukces"
2.Olka Lubicz- "Klan"
3.Amber- "Moda na sukces"

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Największa dziwka :
Brooke Logan Forrester Marone (brakuje jakiegoś nazwiska? Chyba tak) - Moda na sukces

Kolejna lafirynda :

Erica Kane z All my children - 10 ślubów, a chyba szykuje się 11 (?)

Jakaś babka z As the world turns (ilośc nazwisk o tym świadczy) - może Barbara ? Niee.... chyba jakaś inna....

:-)

ocenił(a) serial na 8
____10

dzięki :) przyznaj, ciekawy plebiscyt, co???

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Brooke Logan Forrester Forrester Chambers Forrester Forrester Jones Forrester Forrester Forrester Marone - nazwiska swiadcza same za siebie. 3:0 dla Brooke. Chociaz ja osobiscie ja lubie.

Erica Kane Martin Brent Cudahy Chandler Montgomery Montgomery Chandler Marick Marick Montgomery - tak samo jak w przypadku Brooke. Ale All My Children nie ogladam.

Samantha McCall - General Hospital. Znana takze jako Linda Powell, Linda Black, Susan Curtiss, (brak podanego imienia) Sulivan, Angela Monroe. Czyscila konta bogatych facetow i znikala, by poslubic nastepnego. Ale osobiscie tak jak w przypadku Brooke ja lubie, Sam nawet bardziej niz ta pierwsza.

ocenił(a) serial na 3
Przemek

O, ciekawy plebiscyt :-) Tak, tak, memek :-) Ta Brooke to jedna z największych lafirynd w historii telewizji :-)

____10

Owszem, ale i tak jest fajna :P

ocenił(a) serial na 8
Ana_Vanessa

owszem, ja też bardzo lubię Brooke! fajna babka ;)

ocenił(a) serial na 10
Przemek

broooke logan forrester marone olka lubicz-klan

ocenił(a) serial na 8
Przemek

aha, jeszcze:
-Alicja z "Pensjonatu pod Różą"