PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

...a doskonale znają imiona bohaterów i obecne oraz wcześniejsze wątki. Podejrzane coś to jest.

użytkownik usunięty
widzszaraczek

wystarczy czytać streszczenia odcinków i wiadomo co się dzieje. Akcja zbyt dynamiczna nie jest ;)

Oczywiście, że nie jest dynamiczna. W ogóle nic się nie dzieje. Ponad 60 ślubów w serialu, tysiące zdrad, pranie po mordach, ciąże, poronienia, intrygi. Roszady w firmie. Brooke.
Ale cóż. Przyjęło się, że w modzie na sukces schodzenie ze schodów trwa 3 odcinki i tak już zostanie ;}

użytkownik usunięty
GeamNicke

Włączysz w poniedziałek - ridge próbuje coś ważnego powiedzieć brooke. Piątek - jeszcze gadają, a najważniejszego jej jeszcze nie powiedział.
Dziać to coś się tam dzieje, tylko 20 razy wolniej niż powinno. Ale to chyba dlatego, żeby emeryci,stanowiący większość widzów tgo serialu, nadążyli.

Ja bardzo lubię oglądać Modę na Sukces. Szkoda, że nie doceniacie tego serialu.

użytkownik usunięty
Kane777_filmweb

Kto powiedział, że nie doceniamy? ;)

ocenił(a) serial na 1
widzszaraczek

Pewnie wstydzą się przyznać, że oglądają to dzieło :)

ocenił(a) serial na 2
lilu80

To tak jak z disco polo niby nikt nie słucha a jak grają to każdy zna słowa

giovanni50

Dokładnie podobnie tak myślę.

ocenił(a) serial na 2
Kane777_filmweb

Moda na sukces już jest za długo w polskiej tv i dlatego ludzie mają jej dosyc

giovanni50

Jak kiedyś czytałem w gazecie programu Tele tydzień ludzie są z bulwersowani emisją godziny Mody na Sukces o 11?? Ja też Jestem zburzony tym. Teraz jakieś dają dziadostwo typu. Wszyscy Kochają Romana, Galeria, Komisarz Alex żal mi ich normalnie. Kiedyś była mowa, że polacy chcą zrobić amerykański serial Chirurdzy hahah a najlepsze, że mieli robić nawet Dr. House hahaha..

ocenił(a) serial na 2
Kane777_filmweb

Na TVN ma być serial Lekarze
Ja Mody nie oglądam bo to strata czasu

giovanni50

Rozumiem Twoje zdanie. Lekarze oo to coś chyba nowego;p

ocenił(a) serial na 2
Kane777_filmweb

Od jesieni
Danuta Stenka ma grac i ktos jeszcze

użytkownik usunięty
giovanni50

Serial Lekarze? A miał się nazywać Szpital Alicji.

ocenił(a) serial na 2

Nazwa robocza my dear

widzszaraczek

Ja sama jestem z takich ludzi ktorzy smieja sie z Mody na sukces ale i tak ogladam bo ten serial jest po prostu dobry,(fakt,jezeli nie obejrzysz 10 odcinkow to i tak wiadomo o co chodzi a
le to moze lepiej)Jest lepszy od niejednego polskiego serialu,aktorzy tam potrafia grac.I chyba nie tylko ja tak mysje skoro tak dlugo utrzymuje sie na antenie.

ocenił(a) serial na 2
Asia_96_fw

Ja kiedyś obejrzałem kilkanaście odcinków z rzędu ale jakoś nie wciągnęło mnie

widzszaraczek

Moze dlatego ze jestes facetem,a w tym serialu sa glownie watki milosne ; )