Oglądaliście ten serial 1 raz albo wcale nie oglądaliście i (zdecydowanie większość z was) ocenia
tylko dlatego że ten serial liczy 26 lat. Ogarnijcie się trochę. Czasami można się pośmiać, bo są
tam śmieszne momenty. Ale wydaje mi się że gatunek to dramat obyczajowy, a nie dramat.
Dać dychala Foresterom to mega przesada
Chyba głosujesz na PIS i słuchasz Radio Maryja
moim zdanie to ocena 2,5 jest bez watpienia za niska, jesli chodzi o zalozycielke tego tematu to 10 bedzie lekka przesada (ja nawet ''24 godzinom'' i ''Nikicie'' z Peta Wilson ktore sa moimi ulubionymi serialami nie dalem oceny 10). uwazam jednak ze ''B&B'' jest dobra rozrywka po ciezki dniu, gdzie mozesz sie wylaczyc, nie musisz sie specjalnie wysilac, taka odskocznia od codziennych obowiazkow. powiedzialbym 6 albo 6,5. jesli chodzi o gatunek to dramatem obyczajowym bym tego nie nazwal. ''B&B'' jest opera mydlana a jak kazdy wie produkcje tego typu maja w sobie z kazdego gatunku po trochu. a tak na marginesie to zgadzam sie z toba ''xd114'' wiekszosc ludzi ktorzy sie tu wypowiadaja nie zobaczyli przynajmniej jednego lub tez kilku odcinkow ''B&B'' ale tak jest przewaznie ze ludzie ktorzy nie maja o czyms pojecia, maja najwiecej do powiedzenia w tej kwesti. smutne ale prawdziwe. dodam jeszcze na koncu (nie odmowie sobie tej przyjemnosci) ze wkoncu z ''B&B'' odeszla dwojka najbardziej wkurzajacych bohaterow, Ridge i jego durna mamuska Stephanie. mam nadzieje ze teraz wkoncu nie bedzie walkowania w kolko tych samych watkow... dla zainteresowanych dolaczam krotki filmik http://www.youtube.com/watch?v=ibOcySmNESE