Moim zdanie ten film to nienorma poniewaz jest tam tyle obsady ze niemozna skapować co sie tam dzieje dłopuki sie tych wszystkich osub nie nauczysz na pamieć a pozatym kto pamieta pierwszy odcinek jak juz jest ponad 2000 to jest moim zdanie nienormalne.
Ty chyba jesteś niepoważna, skoro sądzisz, że jest ktoś na świecie kto obejrzał wszystkie odcinki?! Nie znam takiej osoby. Poza tym, słownik i szkoła się kłania. Najpierw się naucz pisać, później wyrażaj opinie.
Cheval, na swiecie jest pelno osob, ktore obejrzaly wszystkie odcinki. Jesli zyja na swiecie osoby, ktore ogladaja np. As The World Turns (od 1956 r.) albo General Hospital (od 1963 r.) to na 100% sa na swiecie osoby, ktore ogladaja Mode od poczatku. Przeciez to druga najmlodsza opera mydlana.
A co do kolezanki powyzej... Brak mi slow. Albo marna prowokacja, albo naprawde polski lezy i kwiczy u tej pani.
Ależ mi chodziło o to, że nie ma osoby która obejrzałaby WSZYSTKIE odcinki, począwszy od pierwszego a skończywszy na ostatnim wyemitowanym :) Bo to po prostu nie możliwe. Chyba, że ktoś siedzi czterdzieści lat w domu.
Gospodynie domowe, ktore zajmowaly sie cale zycie dziecmi i domem mogly sobie pozwolic na ogladanie codziennie nowych odcinkow.
Ale przez tyle lat? Przecież życie to życie, niemożliwe, żeby w ciągu tak długiego czasu nigdy nie wydarzyło się nic, co nie pozwoliłoby na obejrzenie choć jednego odcinka Mody. Chociaż, kto wie xD
Sa tacy fani, ktorzy nie przepuszcza zadnego odcinka. W odroznieniu od Mody w niektorych operach mydlanych akcja dzieje sie szybciej. W kazdym razie nie ma czegos takiego jak klotnia przez dwa odcinki. xD
Może i głupi według Ciebie, ale ja bym Ci radził najpierw wziąć do ręki słownik ortograficzny i sprawdzać wszystko, co napiszesz...wstyd, żeby dziewczyna robiła takie błędy:( chyba, że jest to tylko prowokacja...