Sledze losy Foresterow wlasciwe z przerwami. Odkąd sie pokazalo w naszej TV we wrzesniu 1994. I co z teog wywnioskowałem??Ze lubie te gupoty, nawet nie przeszkadza mi to ze wiem co bedzie w nastepnych odcinkach. Jednak malo osob wie, ze Moda nigdy nie pokazała się w naszym kraju od początku, mianowice TVP 1 zaczeło emitowac serial od 216 odcinka, jednak nie korzystając z numeracji amerykanskiej, wiec jak teraz mamy gdzies 2500 kóryś to powinyśmy gdzies byc ponad 2700, wiec jestesmy o jakies 1800 odcinkow do tylu, czyli o 7 lat wstecz, podczas kiedy Czesi mają sperzed paru miesiecy od tych które są emiotwne w USA. Ostanito bedąc w USA nie moglem sie skusic i obejrzec Mody teraźniejszej. Wielu nowych bohaterów, dorosłe juz dzieci Brook i Taylor. Ridge świy i po 50.! Stephany siwa i prawie lysa, hehe. A co do szczegółów:
Ridge opuści Brook, dowie się kim naprwde jest i wroci do Taylor biorąc z nią ślub.
Macy zda sobie sprawe, ze Thorn jest jej miłością i rozwiedzie się z Grantem, postanwi zdobyć swoją miłóść ponownie. Pomożej jej w tym Brook, która swoimi intrygami zaciągnie Thorna do łóżka, a później do ołtarza. Ślub, na którym się nikt nie zjawi z Foresterów. Macy widząć Brook w łóżku z Thornem wpaqdnie w furię i zgnie tajemniczą śmiercią w wypadku samochodowym, lecz ciała nie znajdą.
Brook natomiast rozwiedzie sie z Thornem i postanowi walczyc o Rigda. Tymczasem Taylor urodzi mu jeszcze 2 córki, bliźnaczki i zgnie w 2002 roku. Brook będzie się upajać szczęściem z ridgem i urodzi mu córkę,a potem syna. Taylor zacznie straszyć bohaterów w 2004, a w 2005 powróci z zaśwatów jak narazie na stałe. Stephany widząć co się dzieje pomiedzy cała trójką, uda atak serca i zmusi Ridga by poślubił Taylor, tak tez robi. Na ślubie Bridget, córki Brook wszytko zostaje wyjaśnione, ale dopiero za jakies 12 godzin, bo to są newsy z czwartkowego odcinka w USA. A co do reszty, to Amber weźmie ślub z Rickiem i zacznie muzyczną karierę, farbnie się na brązowo i wraz z mężem znikną na jakiś czas. W zyciu Stephany pojawi sie Massiom, dawna milosc, bedzie staral sie ją zdobyc, nie zwracając an ciepnie jego żony Jackie, która szczerze nienawidzi Steff i bedzie starać się zniszczycc i zdobyc miłóść męza na nowo. To ona namawia Brook do walki i uświadamia ją ze udawała atak serca. Bridget zmieni twarz jeszcze 3 razy, obecnie jest 9. aktorka. Wyrośnie na piękną blondynkę i będzie związana o dużo starszym Nickiem, który najwyraźniej woli jej matkę - Brook, lecz...tymczasem Bridget zbliży się do Dantego, przyjaciela Taylor. Jednak nic nie jest przesądzone...co jeszcze wymyślą tórcy to jeszcze przednami wkocu to 7 lat różnicy. ok. znikam. narazie.
niezwracając na ciepnie swojej żony Jackie, która szczerze nienawidzi Steff i bedzie tarać się ją zniszczyc oraz zdobyc miłóść męza na nowo.
Ah, no i nie napisalem tego co chcialem. Moda moi drodzy nei jes najdlzuszym serialem w histori, oto inne
Search for Tomorrow 1951 - 1986 , dzis byla by najdłuższą operą mydlaną ermitowną w TV.
Another Word 1964 - 1999 8891 odcinków
The Guiding Light 1952 - ??? + edycje radiowe razem dają 68 lat istnienia serialu. Dzis będzie 14 719 odcinek.
As The Word Turns 1956 - ???, dziś będzie 12 265 odcinek serialu.
General Hospital 1963 - ???, nawer Ricky Martin tam grał, dziś będzie 10 842 odcinek
Days of Our Lives 1965 - ???, wiec dziś można obejżec 10110 odcinek
One Life to Live 1968 - ???, dziś będzie odcinek 9474.
All My Children 1970 - ???, dziś będzie 9160 odcinek.
The Young and the Restless - Żar Młodości - 1973 - ??? poularny u nas owego czasu, ze względu na Mode na Sukces. Dzis będzie 8187 odcinek.
The Bold and the Beautiful - Moda Na Sukces - 1987 - ???, dzis będzie 4606
Passions 1999 - ???, dzis zobaczyć można 1536.
No i jest pewnie ich więcej, ale te są najpopularniejsze.
A sobie jeszcze przypomniałem co do Mody...
Loren zacznie podejrzewać, że Johny, jest Rushem. Rush tymczasem zmusi Johny'ego do współpracy. W fianlowej scenie Eric będzie walczył ze słym Ruchem, gdy do pokoju wtargnie Johony i zabije nieznośniego brata,ale...Loren, Sheila, Maggie itp. zniną na jakiś czas z serialu by powrócić do The Young and the Restless i tam rozwiązywać sowje problemy, aż wkocu zaczną dzielić się z nimi wraz z bohaterami Mody Na Sukces i tak ponownie i któryś raz z koleji seriale zostaną połączone pod względem występujących tam bohaterów. heh, jaka Ameryka jest glupia!:)
zapomniales/las dodac, ze ridge nie jest synem eryka, tylko massimo, ze bridget zanim zwiaze sie z nickiem zakocha sie w ridgu (i bedzie miala moralne rozterki czy wyznac prawde, ze ridge nie jest jej bratem, by mogli byc razem...). brooke bedzie miala dziecko z mezem bridget, a potem z ridgem. thomas sie ochajta. a z obecnych nam odcinkow, to grant umrze na raka...
nie wiem jaq mozna to ogladac przeciez kazdy odcinek jest podobny mi sie juz m jaq milosc znudzilo a co dopiero to...
Jest nudny sztuczny (makijaż, światło, plenery, mieszkania) itd. Dużo by wymieniać...
Ja mam lepsze ciekawostki
Taylor zaginie i odbędzie się jej pogrzeb. Ridge nie uwierzy że zmarła i odkopie grób a zza drzewa wyjdzie Omar i powie, że Taylor znów jest księżniczką Lailą i są razem szczęśliwi.
Chyba cie koles nieźle posrało zeby tyle pisac o tym gównie szkoda prondu,klawiatury i oczu!!
Passions zostało zdjęte z anteny w tym roku. Chyba sie nie spodobało tak jak starsze.
Passions zostało już zdjęte ? Nie. Mają zdjąć chyba we wrześniu, albo sierpniu. We wrześniu chyba.
O Boże. Czego to nie wymyślą,żeby tylko nakręcić kolejny tysiąc odcinków.. Nieśmiertelna rodzina Forrester'ów.
I nie wiem czemu się dziwicie Tylor,że powróci. Wy nigdy nie zmartchwywstaliście? Nie możliwe.. ja conajmniej 2 razy w tygodniu.
xDD
No to moze we wrzesniu czy w pazdzierniku w kazdym razie ogladalem show Tyry Banks o soap operach i tam mowili, ze juz zdjeli po osmiu latach.
Ech... zdejmują Passions. Po tym zostanie jeszcze 8 innych amerykańskich daytime dramosów. Martwi mnie, że najdłuższy serial na świecie jest drugi do odstrzału. To by było okropne gdyby zdjęli Guiding Light po łącznych (radio i tv) 70 latach emisji.
Z tym ze ja ich i tak podziwiam. Scenarzysci w Guiding Light wykorzystali juz chyba wszystkie watki jakie mogly byc, wlacznie z tymi odcinkami w "obrazie" o ktorych ktos juz tutaj wspominal. Wszystko ma swoj koniec, chociaz ja bym byl pod wrazeniem, gdyby dobrneli do stu lat, czego oczywiscie zycze. Bo osobiscie nie mam amerykanskiej telewizji i nie moge ogladac. A sciagac 16000 odcinkow mi sie naprawde nie chce. :P
A na co komu szesnaście tysięcy odcinków :-) Z netu można ściagać aktualne odicnki z USA... znaczy odcinki z USA, bo tylko właściwie tam leci ten serial. Kiedyś leciał też w Niemczech, ale już nie leci. I leci chyba jeszcze, albo leciał w innym kraju... ale GL to przede wszystkim USA. Tam powstał :D
Nie lubie niemieckich wersji, bo tam do wszystkiego dokladaja dubbing, czego moje uszy "wychowane" na lektorze zniesc nie moga. A glos Sally we wczesniejszej wersji "Mody..." (chyba odcinki z lat 90-tych) jest tragiczny.
Acha, napiszę do AMC. Tam był chyba lesbian kiss. Widziałem... na youtube i to było chyba z tego :-)