PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

W najbliższych odcinkach będzie ciekawie.
W rezydencji Forresterów odbędzie się graduating party dla Hope.
Zdziwił mnie fakt, że seniorzy zgodzili się na udostępnienie domu nastolatkom, ale to miły gest z ich strony. Mam nadzieję, że Ridge i Brooke będą pilnować małolatów, żeby nie wydarzyło się nic niespodziewanego.

Oczywiście motywem przeowdnim piosenka Daddy'ego Yankee "Pose".

Hubert_filmweb

To jeszcze nic bo na owej impreznie dojdzie do ciekawego wydarzenia mianowicie sexy bomb Brooke bzyknie sie z chlopakiem swojej corki Hope bo ten pomyli ja ze swoja ukochana gdyz beda tak samo ubrane i zasloniete twarze maskami.

ocenił(a) serial na 10
Hubert_filmweb

"Pose" na początku brałem to jako totalną żenadę (zwłaszcza jak Brook się przy tym kiwała) ale teraz mi ta piosenka się tak wkręciła i jak idiota chodzę i "pose pose pose" :d

mtek9

Mnie też się ta piosenka podoba :P

ocenił(a) serial na 5
mtek9

u mnie to samo.. jak Brook kiwała się w łóżku a Ridge jeszcze spał tak się brechałam... A TERAZ NAGRAŁAM JĄ SOBIE DO SAMOCHODU :D hehehehe ;))))

ocenił(a) serial na 10
aneciulka

Hahahaha :D super też jest jak się idzie po mieście, idealnie kroki wchodzą w rytm :D pose pose pose :p
Jeszcze druga piosenka która była w kulminacyjnym momencie to Daddy Yankee - Gasolina

ocenił(a) serial na 5
Hubert_filmweb

Zabawne było jak Brooke śpiewała Pose pose i lektor powtórzył za nią "posze posze" :D

elmoo_filmweb

a nie "pose pose pose"?

makintosz

aż sobie musiałam ten odcinek oglądnąć...masakra jakaś współczuje tej rodzinie tyle tam przypadkowych sytuacji i nieszczęśliwych wypadków...czego to jeszcze nie wymyślą w tym serialu... może Stephanie zamrozi się w komorze lodowej,odmrożą ja za jakieś 20 lat i zwiąże się z którymś ze swoich wnuków??? nie zdziwiła bym się takie to pokopane....