Jak w temacie. Czy wiecie gdzie/skąd można oglądnąć/ ściągnąć bieżące odc Mody ?? I nie chodzi mi o "itvp.pl" gdyż tam niestety jest udostępnionych tylko kilkanaście odcinków do tyłu które później "znikają". Mnie interesują odcinki od ok 4800 do dzisiejszych. Byłbym wdzięczny za pomoc.
www.tvduck.com mysle ze tu bedzie wszystko i to do kazdego serialu. tyle ze po angielsku no i moga byc problemy z odbiorem w polsce, ale lepsze to niz nic.
LOL człowieku co ty oglądasz OPAMIĘTAJ SIE!!!!!!!!!!!!!! Na Seriale Online pl podobno są wszystkie sezony.
Nie martw się- nie zgłupiałem. Nie jestem fanatykiem/moherem który od kilkunastu lat przesiaduje przed tvp1 w oczekiwaniu na następne odcinki. Po prostu lubię z czystej ciekawości zobaczyć czasem co tam się dzieje ciekawego. Kiedyś miałem taką możliwość dzięki np YT. Nie zaprzeczam- jestem zorientowany kto w tym serialu jest kim. A "kto z kim" z uwagi na "specyfikę" tego serialu to już nie za bardzo :)
Co do "tvduck" problem polega na tym że jest tam tylko kilkadziesiąt odcinków ale takich które były w USA a jak wiadomo u nas serial jest opóźniony. A co do "seriale.online"... No cóż. Jest tam AŻ 1 (!!!!!!) odcinek.