PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Brooke jest o 3 lata starsza od Donny i 5 lat starsza od Katie,
Donna jest o 3 lata młodsza od Brooke i o 2 lata starsza od Katie,
Katie jest o 5 lat młodsza od Brooke i o 2 lata młodsza od Katie.

Więc jak widzicie, różnica jest bardzo niewielka. :)
Mam te informacje, bo niedawno oglądałam jeden z odcinków Mody na Sukces, gdzie był podany
ich wiek.

ocenił(a) serial na 10
BelieveInMe

Sory, niechcący kliknęłam "uwaga! spoiler!", a to nie jest żaden spoiler. xD Mam nadzieję, że mi to wybaczycie. :>

ocenił(a) serial na 3
BelieveInMe

Pewnie, że to spoiler! Tajemnica wiecznej młodości bohaterów to jedna z największych ciekawostek Mody :D

"Katie jest o 5 lat młodsza od Brooke i o 2 lata młodsza od Katie."

Ano, to ci zagadka <mysli>

Neils

Ta cała Katie to chyba połknęła eliksir wiecznej młodości. Brooke i Donna choć zawsze młode i piękne (pomimo tego, że urodziły się w epoce dinozaurów) to już wnuków się doczekały, a ta w 2012 dopiero pierwsze dziecko miała! (tak twierdzi niepodważalne źródło czyli Wikipedia)

SaltStrawberry

Eliksir młodości wypili wszyscy bohaterowie MnS, nie tylko Katie.
Wszyscy są ciągle młodzi i piękni.
Np. Brooke i Ridż - za ich życia dorośli Bridżet i Rick, a gdy Rick był 17/18 - latkiem urodził się Thomas, który też już jest dorosły.
W takim razie ile Brooke i Ridż mają lat??????

Vanessa100

Bo oni mają tak fajnie, że w ciągu pierwszych 10 lat życia starzeją się 2 razy szybciej a później ich rozwój staje w miejscu i starzeją się 3 razy wolniej :) Swoją drogą może to dobrze bo Brooke by nie nadążyła z wydawaniem się za mąż... A tak ma trochę rywalek do serca Ridge'a i innych "ukochanych po wsze czasy" :)