- Moda na sukces - odcinek 10250, ostatni...sezonu pierwszego. I wszystko na temat :P
Przecież sezon 1 był już dawno temu O_o A jeśli serial dotrwałby do 2034 roku, to numer odcinka byłby większy.
Zawsze tolerowałem tego typu docinki, ale ostatnio nerwy mi puszczają. Dopier***anie sie do tego że serial ma dużo odcinków. Przecież to jest ZALETA! Sam pewnie nie raz ryczałeś że sie skończył Twój ulubiony serial.
Tym bardziej takiej krytyki dopuszczają sie ludzie którzy sami oglądają magde m, złotopolskich i m jak miłość, słuchają Paris Hilton, Britney Spears, Kalwi & Remi i czytają tabloidy. Leczcie sie ludzie z własnej ślepej głupoty i ignorancji. Maciek82 takiś mądry? To wywal telewizor za okno, nie kupuj gazet, najlepiej wyprowadź sie na odludzie skoro coś Ci nie pasuje. Jeśli lubisz denną "Trzecią planete od słońca" (którą sam oglądałem) to OK! Wszystko ma swoje przeznaczenie. Czy taka "Plebania" jest w jakiś sposób lepsza od "Mody na Sukces"? Jedno i drugie to ten sam gatunek, ten sam target widowni. No bez jaj.