PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28794
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

- Moda na sukces - odcinek 10250, ostatni...sezonu pierwszego. I wszystko na temat :P

użytkownik usunięty
maciek82_2

Przecież sezon 1 był już dawno temu O_o A jeśli serial dotrwałby do 2034 roku, to numer odcinka byłby większy.

Co Ty nie powiesz , w takim razie może oświecisz mnie , który mamy obecnie sezon hehehe ???

ocenił(a) serial na 10
maciek82_2

Zawsze tolerowałem tego typu docinki, ale ostatnio nerwy mi puszczają. Dopier***anie sie do tego że serial ma dużo odcinków. Przecież to jest ZALETA! Sam pewnie nie raz ryczałeś że sie skończył Twój ulubiony serial.
Tym bardziej takiej krytyki dopuszczają sie ludzie którzy sami oglądają magde m, złotopolskich i m jak miłość, słuchają Paris Hilton, Britney Spears, Kalwi & Remi i czytają tabloidy. Leczcie sie ludzie z własnej ślepej głupoty i ignorancji. Maciek82 takiś mądry? To wywal telewizor za okno, nie kupuj gazet, najlepiej wyprowadź sie na odludzie skoro coś Ci nie pasuje. Jeśli lubisz denną "Trzecią planete od słońca" (którą sam oglądałem) to OK! Wszystko ma swoje przeznaczenie. Czy taka "Plebania" jest w jakiś sposób lepsza od "Mody na Sukces"? Jedno i drugie to ten sam gatunek, ten sam target widowni. No bez jaj.

Shape

Heehehe śmiać mi sie chce jak czytam komentarze , takich parówek jak Ty ! Widać ze serial Cie wciągnął na max bo już nawet nie rozróżniasz dowcipów. .Ale czego sie można spodziewać , po kimś kto ocenia modę na sukces numerem 10.Gratuluje oryginalnego gustu....