Najważniejsze momenty w ich życiu.
Stephany,, robi pyszna zapiekanke,operacja plastyczna,mieszka w nowym domu, umiera
Eryk,,Zatrucie zapiekanka, kłutnia z Stephany,sprawa w sadzie, jego zona w wiezieniu,umiera w przyczyn politycznych.
Rydz,,pomaga w zrobieniu zapiekanki,bierze udzial w kampani prezydenckiej, jest świadkiem pobicia Eryka przez Stephana, bierze duzo kasy od Eryka na kampanie prezydencka, zabija Eryka, zostaje Premierem, umiera od kaczki.
Brook za wszystkim stoi, daje przepis Stephany na zapiekanke, namawia Rydza do kapmani prezydenckiej, zostaje Miliarderka , umiera z braku seksu.
kolejny brak komentarza z mojej strony - po prostu zal dupe sciska - aha i naucz sie pisac a potem wez sie za umieszczanie swoich tekstow na forum. .
hmm no ty akurat nie - jakos w twojej krotkiej wypowiedzi nie mozna sie do niczego przyczepic wiec luss. pozdrawiam paa
Ja słyszłam że Brook bedzie bardzo zaprzyjaźniona ze Stepani a tylor zginie i Brook znów będzie z Ridgem to jest pewne na bank !! A co dalej to nie wiem. Jak ktoś napisze dobre streszczenie tych odcinków ???!!!