PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

za kilkanaście odcinków. A szkoda bardzo lubiłem tę aktorkę nie wiem czemu tak się skończyła jej przygoda z serialem. Moja mieszkająca w bawarii babcia też nie mogła tego przeżyć parę lat temu :-) POZDRAWIAM FANóW TAYLOR!

ocenił(a) serial na 10
Ralphie_2

Aha, warto dodać, że tuż przed śmiercią urodzi zdrowe bliźniaczki....jedyne co dobre.

Pzdr.

Ralphie_2

ale okaze sie ze jednak zyje(w tym serialu wszystko jest mozliwe), gdzies to czytalam, a poza tym widzialam ja w odcinkach z 2004 r.

ocenił(a) serial na 5
camila_m

ja tez ja widzialam w odcinkach z 2004 wiec nie moze umrzec... chociaz znajac B&B...

flexia

Tak umrze. Ale gdzieś w roku 2004 Taylor zmartwychstanie. Okaże się, że Omar i jego ludzie porwali ją... (chore!). Związek Ridge i Brooke znowu stanie na krawędzi. Ale nie bójcie się... gdzieś tak za pięćdziesiąt lat znowu będą razem... :).

Ja stawiam na to, że bliźniaczki urodzone przez Taylor, nie będą tak naprawdę Ridge. Jedno będzie Thorne'a a drugie Erica. A ich obecny syn... hmm.. pewnie okaże się, że tak naprawdę jest to dziecko Granta albo jej byłego szefa.

Obstawiam też, że Rick i Kimberly spędzą razem noc (jeśli jeszcze tego nie zrobili... ). Rick dowie się, że jego prawdziwe dziecko umarło... będzie rozpaczał... a wtedy Kimberly zjawi się z radosną nowiną: Rick... nie martw się.. ja cię kocham... będziemy mieli razem dziecko.

Jak narazie to koniec moich przepowiedni... . Moja babcia, która nawiasem mówiąc jest miłośniczką Mody na Sukces, czyli jej bajki... pyta się mnie zawsze, czy to ja pisałam scenariusz... :).

Pozdrowienia :)

lamaz

Stephanie i Eric znowu się zejdą... jednak Stephanie odejdzie od Erika, gdy pełna oburzona odkryje że Eric to ojciec jednej z bliźniaczek... . Eric pełen rozpaczy zacznie molestować swoją właśna córkę... Bridget.

Bridget wypowie prawdę w konfesjonale... a ksiądz łamiąc przysięgę milczenia zdradzi to Ericowi. Rodzina Forresterów zostanie rozdzielona.
Po kilku tygodniach (serialowym roku) okaże się Eric cierpi na rozdwojenie jaźni. Rodzinny przyjaciel i psychiatra, James, odkryje to gdy znajdzie zapiski Taylor, która spekulowała to od jakiegoś czasu... . James zapobiegnie katastrofie, kiedy Eric będzie próbował zabić księdza za wyjawienie prawdy... . Eric trafi do psychiatryka, gdzie spotka się z Sheilą. Ich dawne uczucie zacznie powoli powracać... na szczęście Stephanie pełna wyrzutów sumienia wkroczy do akcji i wyzna Ericowi wieczną miłość. Eric obieca jej, że dla niej będzie gotów zwalczyć swoją chorobę... a jednak Sheila, która przed chwilą odzyskała nadzieję na lepsze życie u boku Erica nie będzie chciała odpuścić... jej stan się pogorszy, wpadnie w totalny obłęd, który na szczęśćie dostrzeże James... zacznie ją śledzić... a gdy tamta zabije koleżankę z psychiatryka, która śmiała się powiedzieć, że nie zasługuje na Erica i że nigdy go nie będzie miała dla siebie... to wtedy James wkroczy do akcji. Zacznie się toczyć proces przeciwko Sheili. Eric i Stephanie będą chcieli walczyć o złagodzenie wyroku... jednak wyrok sądu jest stanowczy! Sheila pójdzie na krzesło elektryczne... ;(.

Ralphie_2

To bardzo prawdopodobne ze taylor umrze na gruzlice a jeszcze bardziej prawdopodobne jest to ze bedziez zyla....ja czytalam ze UZDROWI ja ten kolo nie wiem jak sie nazywal ale to ten co kiedys chcial aby za niego wyszla, on byl jakims ksieciem...wie ktos moze co bedzie sie dzialo z amber i z synem backy??

lena611

Ja wiem.. ale nie bój się... tym razem nie będę zmyślać :)

Amber namówi w końcu Becky by oddała jej dziecko. Becky dziecko odda i wyjedzie do Francji. Więcej nie pamiętam... oprócz tego, że nikt o niczym nie wie... Ale Brooke węszy... .

Ale obstawiam że po tym jak Rick i kimberly się ze sobą prześpią... to Kim zajdzie w ciąże... nie sądzicie.. to by była dopiero igraszka losu :)

lamaz

TAYLOR NIE UMRZE NA ŻADNĄ GRUŹLICĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! może i to prawda z tym Omarem. Ale Taylor zginie w wypadku samochodowym! I to już jak bliźniaczki będą miały 8/9/10 lat. Widziałam w niemieckiej czy tam szwedzkiej telewizji. TYLKO MY(POLSKA) JESTEŚMY TAK OPÓŹNIENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amelia_13

ludzie to wszystko nie tak! Taylor teraz nie umrze tylko przez przypadek w jakiejś awanturze z Sheilą xD (czytałam gdzieś tu --) http://www.mns.friko.pl/) [www.mns.friko.pl/)]

blossom

"przez przypadek" oglądałem odcinki z początku 2006 roku /jakoś mi się ściągnęły.../ i Taylor z pewnością żyje, ma się dobrze a do tego jest ślicznie naciągnięta, ma nowe usta i bardzo krągłe kości policzkowe... jedno jest pewne ten serial to majstersztyk chirurgii plastycznej!!! pozdr

Ralphie_2

Nie no dobre...ja słyszałam jeszcze inna wersje..ze taylor zostanie zastrzelona przez shille (czy jak jej tam byla)...na serio gdzie tak czytalam

ocenił(a) serial na 5
lena611

z najnowszych żródeł wiem że Taylor nie umrze na gruźlice tylko zastrzli ją Sheila która będzie chciała porwać bliźniaczki. Ridge nie będzie wierzył w śmierć Taylor więc odkopie grób który będzie pusty (spodziewałam się). Wtedy zza drzewa wyjdzie Omar i powie że Taylor znów jest księżną Leilą.

i to by chyba pasowało...

flexia

możliwe. ale ja na 1000000000000000000000% oglądałam i widziałam że Taylor zginęła w wypadku samochodowym! moze było tak, że niby umarła na gruźlicę, a porwał ją Omar, później wróciła, niby zginęla w wypadku, później ożyła i Sheila ją postrzeliła... może też NIBY???

boże ile śmierci jej powymyślali!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 5
Amelia_13

ja na 1000000000000% wiem że to MAYCY umrze w wypadku samochodowym, może ci się pomyliło bo obydwie są szatynkami

flexia

ohohoho macy w niczym nie umrze....
-amber przyzna sie do wszystkiego foresterom i wyjedzie do rodzinnego miasta wychowywac malego ricka wraz z becky ktora w nie dlugim czasie wyjdzie za CJ lecz nie bedzie im dane cieszyc sie dlugo ta sielanka becky zapada na smiertelna choroba i umiera.
-amber wychowuje chlopca wspolnie z Cj zostaja oni jednak posadzeni o sprzedaz narkotykow zjawia sie prawdziwy ojciec małego przypadaja sobie z amber bardzo do gustu
-Rick wiąże sie z Kimberly jednak po niedluim czasie dochodzi do wniosku ze jest glupia i chce powrotu amber ktora staje przed trudnym wyborem rick czy ten drugi ( niepamietam jak sie nazywa)
-Wybiera ricka ...ble ble ble sielanka do czasu az MACY poznaje prawdziwego ojca małego ricka wiaze sie z nim i chcac odplacic sie Brook za wszystkie zniewagi(tzn m.in. Thorn) wkraczja na droge sadowa aby odebrac malego ricka amber i rickowi
-podczas rozprawy amber nie wytrzymuje i zaczyna krzyczec ze nie odda dziecka co prawnicy macy wykorzystuja przeciwko niej i odbieraja mlodym rodzica malego chlopca
-Amber laduje w szpitalu przychodzi do niej rick i oswiadcza jej ze ja zostwia bo to przez nia stracili syna w tym czasie powraca Shila z córeczka (juz dorosla) i chce aby zwiazala sie z samotnym rickiem
-amber laduje w zakladzie psychiatrycznym
-Taylor Zostaje cudownie przywrocona do zywych przez ksiecia ...Omara(?) jednak w czasie jej nieobecnosci brook zajela sie ridgem, po powrocie taylor dochodzi do kolejnego uniewaznienia małzenstwa Ridga i Brook
-Darla zachodzi w ciąze z Tornem i wychodzi za niego
-firma Spectra fashion zostaje przejeta przez foresterow
-Brook rodzi kolejne dziecko ( niewiem dokladnie z kim w jej przypadku sprawa ojcostwa nie jest tak prosta )
-w dalekiej dlaekiej przyszlosci Amber zaczyna spotykac sie z Thomasem....:\ niewiem jak to mozliwe ale tak wyczytalam(a taylor stara sie za wszelka cene trzymac syna jak najdalej od niej :)

Jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze :]

struna_janis

wszystko w.w nie jest zadna spekulacj z mojej stronya jedynie czysta najprawdziwsza prawda ):) pozdrawiam

Ralphie_2

jeszcze troche to my wszyscy umrzemy.z nudów :/ Ileż można?!

użytkownik usunięty
Eco

Czytając wszystkie wasze odpowiedzi można dostać zawału ze śmiechu.pozdro!!:-))))))

ocenił(a) serial na 5

prawda jest taka ze w tym serialu nie bylo jescze tylko porwania Bruke przez UFO oraz wspolnych dzieci Stephani i Ridge'a...

Barthez_2

w każdym razie doczekamy sie zmartwychwstania Taylor a tego jeszcze nie było w żadnym serialu xD

Ralphie_2

Ale komedia...

Veda12

oglądałam oglądałam ale juz ogladac nie bede.....:( a co do was smiejecie sie ze nie ogladacie a i tak wszsycy wiemy ze ogladamy buehehehhehe <lol pzdr. dla wszystkich fanow Bold and the Beautiful :-D:-D)