Dlaczego to Gó**o nie może się skończyć!? To jeden wielki tasiemiec, przecież to ma już 21 lat!!! Tam chyba wszyscy aktorzy nie żyją i mają młodszych odpowiedników! Ile to ma odcinków? Niedługo chyba minie 1 000 000? Niech to się skończy! Błagam!!! Największy kicz w historii amerykańskiej telewizji.
Póki ten serial będzie miał zadowalające wyniki oglądalności, to amerykańska telewizja CBS nie zdejmie go z anteny. W ameryce jest jeszcze kilka seriali typu Moda na sukces, z których większość leci dłużej od tego (tylko jeden krócej, który ma w tym roku zostać zdjęty z anteny).
gdzieś chyba w FILMIE czytałam że Moda na sukces nigdy się nie skończy a w odcinku + nieskończoności wózek widłowy będzie miał romans z wnuczka ciotki swojej babci która okaże się starą podstawką do kawy z poprzednich sezonów.
a przy okazji rozpracowywania tego serialu naukowcy ustalili dokładną wartość liczby PI którą znaleźli w okolicach + 3 000 000 000 000 odcinka serialu.pocieszająca perspektywa prawda?
mnie też ten film CZASAMI denerwuje ale oglądam go od czasu do czasu aby się pośmiać ;))a w końcu śmiech to zdrowie . . .
ja też czasem oglądam. warto się pośmiać, ale miło, że serial dalej emitują. jest o czym gadać ze znajomymi. :D