PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28797
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Dzisiaj, gdy Storm się zastrzelił, aby oddać serce siostrze zakręciła mi się łza w oku... Mimo, że każdy na ten serial jedzie i też się czasem z niego śmieje, są chwilę gdy uważam ten serial za bardzo dobry... Soundtrack jaki teraz w serialu występuje jest piękny, szczególnie w takich scenach ;( Od razu przypomniała mi się scena śmierci Darly, albo jak pokazywali sceny, w których występowała Sally, gdy już zmarła... A jakie smutne sceny wy pamiętacie?
Antyfani mogą mi possać.
Tomasz 21 lat, student, fan Mody na Sukces :-)

ocenił(a) serial na 3
tomciak89

Jakie sceny? :
-Smierć Darli zakręciła sie łezka w oku.
-"śmierć" Taylor
- śmierć Storma (świetny utwór)

tomciak89

cała ta sytuacja ze Stormem jest dziwna; moja mama ogląda Modę na niemieckiej telewizji (tam są o wiele odcinków dalej niż u nas) i Storm ŻYJE.

sleep_lover

ciekawe. bez serca?

ocenił(a) serial na 1
tomciak89

Chwała ci za to, że masz odwage przyznać się do swojego gustu, i wyrazić bez żenady swą opinie
@sleep_lover, aleś zaj.ebał spoilerem

ocenił(a) serial na 10
dlugi john

Dzięki za odpowiedzi :)
"Śmierci" Taylor i Macy też są wzruszające...
Sleep_lover ściemnia, nie wierzcie mu! Sprawdzałem właśnie w necie i jest napisane, że aktor grał w serialu do 2008 roku i się już nie pojawi, poza tym jak bez serca i z dziurą w głowie miałby przeżyć? To by przebiło historie Taylor :D Nie wiem co to za telewizje ma Twoja matka :D Poza tym nie jesteśmy już aż tak daleko, u nas kończą się powoli odcinki z 2008 roku, więc naprawdę podgoniliśmy w ostatnich latach.
Przepiękny utwór, który można usłyszeć tutaj http://www.youtube.com/watch?v=xkSypRMSfYM&feature=related nazywa się Mother's Plea, co oznacza Wołanie/Apel Matki, sam tytuł już jest smutny :( Słucham sobie tej piosenki często, gdy mi źle...

tomciak89

no ej, nie ściemniam. wybaczcie spoiler, ale w końcu mowa o "Modzie na sukces", tutaj spoilery chyba są mało istotne.
u nas kończą się odcinki z 2008, a Niemcy lecą prawie na bieżąco z Amerykanami. nie wiem jak się to mogło stać, że Storm odżywa, ale tak jest. dowiemy się może za rok lub więcej.
a to, że aktor się więcej nie pojawi o niczym nie świadczy. mogą go zastąpić kimś innym.

ocenił(a) serial na 1
sleep_lover

Przydałaby się opcja spoilerów (zakrywanego tekstu)

tomciak89

ja się poryczałam ;\ i to ostro.

ocenił(a) serial na 10
Alicjaz7

Może pomyliłeś bohaterów? Nigdzie, naprawdę nigdzie w internecie nie natknąłem się choćby na taką wzmiankę, żeby Storm powrócił, ale jeżeli tak się stanie, to ja chyba zastrzelę siebie :D
A do Ameryki brakuje nam niecałe 700 odcinków, ciekawe co będzie jak ich dogonimy... Niektórzy twierdzą, że koniec świata, ale ja tam w to nie wierzę i niech kręcą dalej :)

tomciak89

też szukałem w internecie jakichś informacji na ten temat i faktycznie, nic! chyba obejrzę z mamą parę odcinków po niemiecku i sam się przekonam.

tomciak89

Mnie też ta scena się podobała :)

ocenił(a) serial na 6
butryk_2

Storm nie powróci, oglądam odcinki na bieżąco z USA, a poza tym jestem bardzo obeznany w temacie. Storm zmarł definitywnie. Pojawiły się za to nowe ciekawe postaci, jak np. Kim Matula w roli dorosłej Hope.

ocenił(a) serial na 10
marcinfaron

Tak też myślałem :-)
Hope już będzie dorosła? Przecież jeszcze jest mała :D Aż się doczekać nie mogę jak to będzie hehe.

ocenił(a) serial na 6
tomciak89

Będzie, będzie. ; ) Nastąpi SORAS - obecnie już ma drugiego faceta, a jej pierwszy facet, Oliver, pomylił ją na balu maskowym z Brooke i z nią się przespał. :) A obecnie dołączyła nawet do obsady Adrienne grająca Amber. Dzieje się naprawdę sporo!

marcinfaron

A Steffy, jedna z córek Taylor szantażowała tym potem Brooke ;]

Zgadza się, Storm nie żyje i nie wróci już nigdy, tylko za jakieś pół roku jeszcze raz ukaże się Katie jako duch.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Tak, ale jako postać się nie pojawi. ; )
Steffy szantażowała Brooke, wszystko nawet się wydało, lecz teraz Hope jest z Liamem (Syn Billa Spencera Jr.), który "przespał się" (coś takiego jak Donna z Thornem - Amber podsypała mu coś, aby ten zasnął) z Amber, która jest w ciąży! Oczywiście, ojcem jest Oliver, lecz matka Amber, Tawny, namawia córkę, by ta wmówiła Liamowi, że to on jest ojcem jej dziecka.

marcinfaron

Ktoś odgrzebał scenariusz sprzed ponad 10 lat, zmienił jedno imię (Rick--->Liam) i dał to aktorom do zagrania? ;>

Już wiemy, dlaczeto Liam jest synem Billa, a nie Thorne'a, jak się na początku wydawało. W ten sposób nie ma kazirodztwa ;]]]

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Dlaczego miałoby być kazirodztwo? Przecież Hope jest owocem związku Brooke z Deaconem, a więc nie są oni spokrewnieni z Forresterami. Tak, wszyscy twierdzą, iż ta sama sytuacja, co z Rickiem. ; )

ocenił(a) serial na 1
marcinfaron

ja pierdzielę ;D poprawiło mi to humor,a szczególnie "obecnie już ma drugiego faceta, a jej pierwszy facet, Oliver, pomylił ją na balu maskowym z Brooke i z nią się przespał. :) " dobre....

ocenił(a) serial na 10
Wyskrobana

Do osoby wyżej - twój nick jest intrygujący, czy to ma związek z twym przyjściem na świat?

ocenił(a) serial na 7
tomciak89

Dużo w tym serialu pojawiało się nienagannych, wzruszających, kryminalnych, romantycznych momentów (i oby było tak także w przyszłości:)
Tak na szybko:
- http://www.youtube.com/watch?v=2a1t8XaVIp0&feature=related
- http://www.youtube.com/watch?v=mvSVcNo_Cck
- http://www.youtube.com/watch?v=kcPpsH3CfR0&feature=related
- http://www.youtube.com/watch?v=Mc9dy5Y9Hzo
- Odcinki świąteczne
- wątki Macy i Thorne'a