- Nick Marone i Jackie Marone odchodzą z serialu. Jackie będzie znów z Owenem i na zawsze
opuszczą serial (nie przedłużyli kontraktu). Natomiast Nick będzie pojawiał się tylko gościnnie,
jak Felicia i Briget. W tej chwili jest on w związku z Donną Logan.
- Mamy nowe nabytki: dorosłą Alexandrię Forrester (córka Thorna) oraz Karen Spenser i jej
dorosłą córkę Caroline (nazwaną na cześć siostry Karen) jako już postacie w nowej czołówce.
- Na 80% do serialu wróci Macy (dawna żona Thorna).
- Zamiast konkurencji w stylu: Forresterowie vs. Jackie M. będzie konkurencja Ridge vs.
Thorne.
- Stephanie i Eric znów wzięli ślub (wczoraj)
- Ridge i Thorne będą konkurowali o względy Taylor, więc prawdopodobnie Brooke nie będzie z
Ridge`m (Ridge przerwał ślub Hope i Liama ze względu na Steffy)
- Amber będzie walczyła o względy Ricka z nową postacią Beverly (już to robi)
Jak ktoś ma pytania to pytajcie śmiało
Macy umarła już dwa razy, o co chodzi????
Stefka i Eryk wezmą chyba z 18 ślub.
A czy wróci Sheila??? Ktoś musi tam przewietrzyć.
Chcą ją wskrzesić, ale aktorka wcielająca się w Macy jeszcze nie zdecydowała się czy wróci do serialu. Wkrótce się dowiemy
A Sheila została uśmiercona w "Żarze młodości". Ale natomiast córka Sheili miała pójść w ślady matki, ale twórcy wstrzymali się z tym wątkiem
A jak wygląda na chwilę obecną sytuacja Hope-Liam-Steffy ? Bo jakiś czas temu się tym interesowałam a teraz straciłam wątek. ;D
Liam zostawił Steffy dla Hope. Ślub Liama i Hope został przerwany przez Ridge`a, który stawił się za córką. W ostatnich odcinkach Hope straciła dziewictwo z Liamem
Ja mam jedynie pytanie czy dadzą jakieś normalne godziny emisji ..
Bo 11 to przesada.
Wiele osób w tych godzinach pracuje,lub jest w szkole (jak ja)
Rozumiem że ten serial oglądają niezbyt młode osoby ale są wyjątki i to też powinni uszanować i dać odpowiednią godzine dla wszystkich.
TVP jest telewizją, która bankrutuje i zmianą emisji Mody na sukces, chcą wcisnąć powtórki Sióstr, Rancza, Blondynki itd... aby podciągnąć na siłę oglądalność polskich seriali zamiast zagranicznych.