Wczoraj trochę szperałam w internecie i znalazłam kilka stronek o B&B
http://www.soapcentral.com/bb/whoswho/bridget.php
na tej stronce są drzewa genealogiczne wszystkich rodzin z Mody na sukces oraz wytłumaczenie kto kim jest i z kim był w związku + historia bohatera w serialu :) ( całkiem fajna stronka tylko ,że po angielsku )
SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na innych stronkach dowiedziałam się ,że Rick i Phoebe ( jedna z bliźniaczek -córek Ridga) będą razem :) Na poczatku troche mnie to zdziwiło bo to pachniało trochę kazirodztwem ,ale potem dowiedziałam się ,że Ridge nie jest synem Erica i wszystko się wyjaśniło :) Nie wiem czy to ,że Ridge nie jest jego synem wyjdzie dopiero koło tego związku czy już było wspomniane.... :/
Antonio i Kristen pobiorą się i w czasie miesiąca miodowego adoptują dziecko :) ...słodkie to ;)
Deacon bedzie miał romans z Brook i ona zajdzie z nim w ciąże i urodzi sliczną córeczkę Hope(nadzieja) :)
Wszyscy tak narzekają na B&B ,ale widać ,że ktoś to jednak ogląda i serial potrafi wciągnąc i jest plus z tego ,że tak się ciągnie bo można nie oglądac go przez miesiąc lub dłuzej i tak zawsze można się zorientować co się działo :) Atrakcyjni aktorzy i czasem ciekawe problemy no i serial łączący pokolenia jak nie wspólnym oglądaniem to przynajmniej narzekaniem :)
Pozdrawiam fanów i antyfanów :)