Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28815
3,5 4 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

ten film jest bezsensu.choc naprawde niebylby taki zly gdyby
po pierwsze wszyscy ze wszyskimi nie spali i nie mieli dzieci <hahaha>
a po drugie gdyby w czasie rozmowy nie lazili z kata do kata i odwracali sie plecami, przeciez to glupie <lol2> ogolnie scenariusz jest do kitu.
napiszcie co wy myslicie o naszej "ukochanej" modzie na sukces

marzenaaa

mnie tez drazni po 1 to łazenie oraz fakt ze jeden epizod np jedna rozmowa trwa kilka odcinków...wogóle to beznadziejna telenowela i mam nadzieje ze tvp1 zdecyduje sie na wycofanie jej z ramówki;P pozdrawiam :):)

aSiatka

tylko nie mow zeby tvp1 usunelo Modę!!! moja babcia sie zdenerwuje<hahaha> i to bardzo;) pozdrówka ;]

ocenił(a) serial na 3
marzenaaa

Moda to nie telenowela. Telenowela nie leci 20 lat. Z tego co wiem to telenowela leci chyba najdłużej z 2 lata i już po niej :-) Jeśli leci dłuzej niż choćby 3 lata, to nie telenowla tylko jakiś mutant :/ Moda na sukces to opera mydlana.

____10

to prawda;] moda na sukces moze i mialabyc telenowela ale niestety rezyserom to nie wyszlo, wogole dziwie sie ze ktos chce zagrac w czyms takim ;D

marzenaaa

A widzieliście jak Taylor wypchnęła Morgan z balkonu? Kurde.. żeby przeskoczyć przez tak wysoką poręcz xDDD
Dobre jest też jak mówią 'zaraz do niej jade' i za 5 sekund już są xD I to,że prócz nich nie ma innych ludzi w tym filmie ;D Muszę się związki między nimi tworzyć :D Tak wymieniać mogłabym w nieskończoność :D
Aha i rozmowy na stojąco i pzrechodzenie z kąta w kąt xD czy oni w ogóle kiedyś siedzą? Albo robią coś innego próczc rozmawiania o swoich problemach rodzinnych? buhehee :D

ocenił(a) serial na 1
marzenaaa

Moja matka to ogląda. Codziennie od 16-17.00 każdy siedzi u siebie w pokoju albo gdzieś idzie żeby tego nie oglądać.

Nawet jeśli wszystko się skończy i życia na Ziemi już nie będzie, to "Moda na sukces" będzie trwać wiecznie.

ania1992r

na tvp1 leci odcinek 3000 ileś , a normalnie kreca odc nr 5000, wnosek jest taki ze film ten jeszcze poleci przynajmniej 5 lat;] niezle co? <lol2>

marzenaaa

prędzej doczekamy się wybuchu wojny atomowej niż zakończenia tego shitu