PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

od jakiegos czasu mozna ogladac justina torlildsena w roli ricka. nie wiem jak wy ale ja uwazam ze on zupelnie sie do tej roli nie nadaje. lepszy byl jacob young

ocenił(a) serial na 10
ppgg

Echh!!!... Wiesz, nie można aż tak powiedzieć (całkowicie na 100% =) dosłownie), "ze on zupelnie sie do tej roli nie nadaje" Ale oczywiście szanuje Twoje zdanie! Jednak każdy z nich, grał dobrze (powiedzmy sobie) na swój sposób. Dla przykładu podam (w megaskrócie) trzech ostatnich Ricków: Steven Hartman (1995-1997) "zwariowany"* 13-16 latek, Jacob Young (1998-1999), równie* choć bardziej pragnący miłości 16-17 latek i Justin Torkildsen (1999- do dziś!) bardziej niż poprzednicy opanowany i odpowiedzialny (żona Amber i synek Eric). Mam nadzieję, że sie spełni w zawodzie w MNS! Zresztą poczekamy, zobaczymy!... 8-)

ppgg

yyyy tak powiem ten jacob young był chociaż przystojny i dla niego obejrzałam chyba z 10 odcinków tego świństwa, a teraz to tak jak i był to ten serial jest fatalny.

ocenił(a) serial na 5
Angie_go

Najlepiej gral ten dzieciak, co Rick mial 5 lat :D. Co Brooke chciala wyjsc za Jamesa Wawricka a on powiedzial ze chce zeby Brooke wyszla za Rydza :D

No i maly C.J tez fajnie gral, jak rysowal laurki dla Anthonego ze chce zeby ten byl jego ojcem ;)