PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28801
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

odc 30000000000000000000000 ufffffff ostatni -wszystkie zwierzaki Foresterów -koty psy papugi kanarki i h*j wie co jeszcze sie buntuja przeciw nim i wyrzucaja z hukiem cała ta zboczona rodzine w wykopany uprzednio pod osłona nocy (a psy pod pretekstem wyjscia na "siku") misternie dół głeboki na 5 km w głab i zakopują ich żywcem potem wysadzaja "dom-studio" Forestzboczerów i zagryzaja na śmierc scenarzyste serialu ...od tej chwili Swiat zostaje ocalony od zagłady totalnego debilizmu , zboczeń i roznych wykroczeń od normy jaki był prezentowany przez ta rodzinke - nie rodzinke bo potem sie okazuje ze zadne z nich nie było skoligowacone nawet w 1/8 wszyzscy byli mieszanka orgietek statystów co udawali wiatr ruszajacy "palmami" w ich domu "nad oceanem"....

Heerlon00800

buahahaha "misternie dół głeboki na 5 km w głab" "a psy pod pretekstem wyjscia na "siku" " rozwaliłeś mnie :)

Heerlon00800

dobre, bardzo dobre.
He he masz talent, zostań scenarzystą mody na sukces.
he he XD

Heerlon00800

popłakałam się ze śmiechu!!!!!! hahahahahhaha. dobre!!!!!!!

kulka

Świetne ;DD
Ja mam trochę inne zakończenie:
Wiadomo już, że Ridge jest nieśmiertelny ;DD
Więc, gdy zapadnie on w śpiączkę, na ziemi będzie armagedon, wszyscy zginą, a kilka dni później Ridge obudzi się zasypany gruzami, wstanie i zapyta:
-Czy coś mnie ominęło?
Koniec ;D

BellatriksBlack

Fenomenalne masz pomysly stary :)
Dzieki za poprawe humoru

Heerlon00800

o jaaaa - statyści udający wiatr ruszający palmami, psy i cały zwierzyniec wywala Foresterów (wychodząc pod pretekstem pójścia na siku ) - to mnie rozwaliło totalnie. Dzięki:)