PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

kilka slow do kolegi ktory napisal ze macy zyje a taylor nie...otoz:macy zyje przyznaje:] a taylor i tu uwaga ZMARTWYCHWSTANIE! wszystko jest uchwycone na odcinku ktoryms tam w ameryce...hahaha alez chcialbym zobaczyc twojo mine:]...jest on zamieszczony na www.youtube.com a tu daje gotowego linka :]...tylko niespadnijcie z krzesla:] http://www.youtube.com/watch?v=uZh9cedb3yQ&mode=related&search=Phoebe%20Forreste r%20Shane%20Bold%20Beautiful%20Mackenzie%20Mauzy%20Dax%20Griffin<br%20/>

miechnik

hej.czy mozesz napisac co takiego sie wydarzylo ze Taylor musiala zmartwychwstac ??!! i dlazcego Brooke ciagle sie pojawia w tym filmiku i tak ta sytuacje pzrezywa.. jak sei domyslam to jest scena ktora bedzie miala dopiero miejsce huhuhu za jakis dobry czas..

miechnik

Kurna ja też chciałbym wiedzieć czemu Taylor umarła, ZNOWU?! I kto ją wpakował do więzienia...

6hojrak

wydaje mi się że strzealała do niej Shila i zmarła na rękach Ridga. Wtedy kiedy jej nie było, była u księcia Omara, no i potem powróciła, ale nie jestem pewna czy o tą śmierć chodzi.