Ostatnio przeglądałam filmiki na necie i znalazłam jak Lało dedykuję piosenkę Jurame Marianowi i on był na tym koncercie i ciągle się do siebie uśmiechają i ona śpiewa do niego a to było w czerwcu a oni są niby razem od listopada, ciekawe to, już wtedy musieli być razem ale nie ogłosili tego :)
Wkońcu w całym serialu była między nimi chemia, bardzo realistycznie odgrywali swoje rolę no więc nie dziwię się że romans wybuch tylko szkoda niestety że kosztem swoich partnerów. Dużo aktorów na planie poznaje swoich przyszłych partnerów chociażby np. Pitt i Jolie.. Pozatym oni już wcześniej się poznali, krąży po internecie ich wspólne zdj.jak Lali była jeszcze nastolatka i w 2012r. zagrali w La pelea de mi vida. No i co, wkońcu EM ich połączyła.. Ja im kibicuje i mam nadzieję że ten zwiazek nie na potrzeby serialu.
Ja tak samo im kibicuje i szkoda by bylo jak by sie ten zwiazek rozpadl... Widac miedzy nimi cos niezwyklego ,, w zadym innym serialu to nie czulam a na tym rozmiekam jak na siebie patrza:D
Tworzą super parę zarówno na planie filmowym jak i w życiu prywatnym, widać że są w sobie zakochani nawet patrząc na ich profile w tt i instagramie.
A co do filmiku to wiem o którym piszesz,też go widziałam a piosenka naprawdę jest boska.:)
Są w związku oficjalnie od 5 listopada 2015. https://youtu.be/PLTPzbvpQgI mam nadzieje że się otworzy.
Hmm... wczoraj lali na swoim Twitterze oznajmiła ze jej związek z mariano się zakończył.
Owszem, oznajmiła że się rozstali i prosiła o nie dociekanie i gadanie głupoty co do powodów rozpadu. Rozstali się podobno około tyg.temu
Marianno wczoraj powiedzial w wywiadzie jak się go pytali czy był z Lali gdy wstawił filmik na insta gdzie tańczy (6dni temu) to powiedział, że jeszcze wtedy byli razem.
Marianno wczoraj powiedzial w wywiadzie jak się go pytali czy był z Lali gdy wstawił filmik na insta gdzie tańczy (6dni temu) to powiedział, że jeszcze wtedy byli razem.
Marianno wczoraj powiedzial w wywiadzie jak się go pytali czy był z Lali gdy wstawił filmik na insta gdzie tańczy (6dni temu) to powiedział, że jeszcze wtedy byli razem