i to przez przypadek,ale niestety patrzę a to 46 odcinek, mam pytanie, czy oglądać od 46odcinka? Tzn. Czy coś zrozumiem? Czy raczej nie będę nic wiedzieć i dużo mnie ominęło ważnego? Czy główna bohaterka już długo się ukrywa i długo zna tego księdza? Są w sobie oboje zakochani?
Od którego odcinka Esperanza/Julia jest zakochana w księdzu? Kiedy pierwsi raz się spotkali (który odcinek) czy mogę to gdzieś zobaczyć z polskimi napisami? Chociaż trochę początku?
Spotkali się w pierwszym odcinku :) Dodawane są odcinki na bieżąco w internecie na cda i dailymotion :)
Dziękuję p_o_n_ , tak wiem że lecą na tv4, ale dopiero dzisiaj to odkryłam i że w ogóle taki serial leci i na moje nieszczęście już 46odc. i dlatego mam właśnie pytanie czy oglądać nie wiedząc co było wcześniej i już nie cofając się do początku czy raczej nic z tego nie zrozumiem jeśli nie nadrobię?? (stąd pytanie czy poprzednie odcinki od pierwszego są gdzieś po polsku).
Może chociaż ktoś by mi streszczenie małe zrobił, kto tam jest kim, czy oni są już w sobie zakochani (tzn. ona widzę że tak-czy od początku?) a on?
I czy były jakieś ważne fakty lub niezmiernie śmieszne?
Polecam od początku, bo były niezłe scenki ;) z protami już od pierwszego odcinka i mieli fajne akcje razem. Jeśli o zakochanie chodzi, to raczej już ze wzajemnością, tyle że Tomas się hamuje, bo jest w końcu księdzem. Ja mam wszystkie odcinki do 46 na kompie, ale nie wiem gdzie mogłabym je ewentualnie udostępnić :(
Acha, co do ważnych faktów to na pewno pochodzenie Espe i sprawa śmierci jej matki, co jest związane z firmą Tomasa. Jak coś sobie przypomnę, to dopiszę. Ogólnie gorąco polecam wszystkie odcinki - emocje gwarantowane :)
Tak jak pisałam, odcinki są po polsku na tych dwóch stronach co podałam.
Jeżeli chcesz to mogę Ci co ważniejsze streścić ale proponuje obejrzeć bo stracisz bardzo wiele. W każdym odcinku jest sporo rzeczy śmiesznych, nawet w takim średniawym. A dzieje się tam tyle że czasami same nie pamiętamy kiedy ktoś coś komuś powiedział itp :)