To jak to się dalej potoczy skoro mają się w sobie zakochac? on zrezygnuje czy to będzie miłość platoniczna?
Będą w sobie zakochani jeszcze jako zakonnica i ksiądz ;) zanim to się zmieni minie sporo czasu ale będą mieli dużo fajnych scen. Potem Tomas zacznie się zastanawiać nad zrzuceniem sutanny.
Będą. Tylko wszystko sie nieco opózni. Zakonczenie jest takie jakiego można sie spodziewać po telenowelach,czyli żyli długo i szczęśliwie.
czy ktoś orientuje się, w którym odcinku wyjdzie na jaw, że Esperanza nie jest nowicjuszką? i jak na tę wiadomość zareaguje Tomas?
Espe nie długo porzuci habit i dopiero w 103 chyba odcinku zostanie prawdziwą nowicjuszką
Spytam Ciebie bo Ty zawsze wiesz wszystko :P w ktorym odcinku Espe dowie sie ze Clara jest jej matka? Ona jej to sama powie czy ktos inny? Juz takie sceny byly ze myslalam ze jej powie wreszcie a tu nagle cos sie wydarzylo i dalej nie wyszla prawda na jaw...
Jeżeli nic nie pokręciłam to w 133 odcinku (tylko nie wiem w jakiej numeracji, bo nie mogę sprawić na el trece, bo jest tam jakiś wirus i mnie wywaliło). Clara sama jej to powie.
No ogladalam niektore sceny z napisami. Ale ta akurat w oryginale. Tyle czasu juz ogladam telki ze po czesci rozumiem co nie co :P
152 odcinek jest super, Tomas w ostatniej chwili zdecyduje sie zawrocic i nie jechać do Rzymu
Jak skończy Genoveva? Zmieni się? Co się z nią będzie działo i czy długo jeszcze będzie zastępować matkę przełożoną ?