Mam pytanie kiedy dojdzie do pierwszego pocalunku Esperanzy i Tomasa ?
kiedy zacznie sie "dziac" cos miedzy nimi bardziej na powaznie?
SPOILER:
Pierwszy pocałunek bedzie w 78 odcinku i wtedy Tomas przyzna sie biskupowi, ze sie zakochal. W 77 odcinku Tomas powie Esperanzie, ze ja kocha. W 55 będą spać razem :D Ale to tylko w takim sensie, ze Tomas będzie spał na podłodze, a Esperanza na łóżku i tak będzie się w nocy kręcić, ze spadnie z łóżka i wyląduje obok Tomasa. Ogólnie to już się zaczyna wszystko powoli dziać, całusy w czoło, w policzek, częste obejmowanie się. Jutro, czyli w 20 odcinku końcówka będzie dość wymowna... Ale takie bliskości to od 78 odcinka i będzie kilka tych pocalunkow potem jeszcze :)
az tyle trzeba czekac ? :( takie przeciaganie :( ale serial ma duzo odcinkow z drugiej strony
Ale warto czekać, bo te pocałunki będą bardzo realistyczne. Serial ma aż 192 odcinki, wiec musieli to jakoś rozłożyć, zwłaszcza ze Tomas jest księdzem, dlatego to wszystko tak rozciagneli i przez większość serialu rozgrywa się jego walką z sobą samym pomiędzy miłością do Boga a miłością do Esperanzy :)
orientujesz sie moze jak to bedzie? Esperanza pozniej naprawde bedzie zakonnica i wystapi tak ? Tomas zostanie biskupem ? i dopiero podczas slubu jej zdecudyje sie zrzucic sutanne? a kiedy wyjdzie na jaw kto jest rodzicami Esperenazy ?
Esperanza postanowi wstąpić do zakonu, bo tym jak Tomas zostanie biskupem. Ale to długo nie będzie trwało. Tomas zrzuci ostatecznie sutanne w 152 odcinku. Wtedy Esperanza ucieknie sprzed ołtarza, a Tomas zciagnie z siebie sutanne w kościele i pobiegnie za nią. A jeśli chodzi o poznanie prawdy, to chyba w 133 odcinku Esperanza dowie się, ze Clara jest jej matka. Tomas chyba już będzie wiedział koło 45 odcinka.
Jak zaraguje Esperanza na to, że Clara jest jej matką?
Kiedy Esperanza przestanie udawać nowicjuszkę i jak do tego dojdzie?
Źle to przyjmie. Nie będzie chciała przez jakis czas nawet słyszeć o Clarze. Z ojcem natomiast szybko nawiąże kontakt. A jesli chodzi o Esperanze i to kiedy przestanie udawac nowicjuszke to nie wiem dokladnie i jak do tego dojdzie, ale chyba to bedzie kolo 70 odcinka.
poogladalam troche filmikow z okresu jak Esperanza miala brac slub i nie rozumie czemu Tomas nie mogl powiedziec jej predzej, ze chce byc z nia i zrzuca sutanne ? tylko az trzeba bylo czekac slubu
Nie wiem też dokładnie. Ale Tomas gdzieś chyba wyjedzie i wtedy ona postanowi wziąć ślub z Nicolasem. Gdy Tomas wróci przyjdzie do swojego przyjaciela, który będzie księdzem też i mu powie, ze wrócił i chce być z Esperanza i wtedy dowie się od niego, ze Esperanza bierze niedługo ślub z Nicolasem. Tych odcinków nie oglądałam dokładnie, wiec nie bardzo ogarniam całą sytuację.
To chyba jest tak że Esperanza i Tomas już postanowili ze sobą być po tej wspólnej nocy co on stracił pamięć ale zaraz ja odzyskał,ale z tej kurii kazali mu jechać do Rzymu bo niby miał tam coś robić, potem wysłali to gdzieś na misje,pisali do siebie listy ale wszystkie je miał Nicolas i zmieniał tak żeby wyszło ze Esperanza napisała Tomasowi ze nie chce z nim być a Tomas jej Esperanzie ze nie chce z nią być,ale to wszystko pisał Nicolas dlatego tak wyszło, Tomas nawet chciał żeby ona z nim jechała ale ona nie chciała bo powiedziała że to jego marzenie. Nie jestem do końca pewna ale coś w tym stylu to było, nie znam tak dobrze hiszpańskiego,tak wywnioskowalam po tych odcinkach
Ooo tego to nie wiedziałam, chyba muszę obejrzeć te odcinki. Ale dobrze, ze to tak długo nie będzie się ciagnelo, tylko szybko się wyjaśni wszystko i już w 152 odcinku będą razem :) widzę, ze dużo rozumiesz z tego hiszpańskiego jednak :D
Więcej się domyślam niz rozumiem :) patrząc po twoich tłumaczeniach to dobre są te moje domysły ale ja znam tylko pojedyncze słówka i takie zdania co są w każdym serialu :D
Więcej się domyślam niz rozumiem :D
A pamięć straci bo dostanie chyba od kogoś czym ciężkim i upadnie,ale nie jestem pewna tego bo nie pamiętam za dobrze już tego
Ucieczka Esperanzy z przed ołtarza jest na tym filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=edJG73tLyM0 ;-)
Obiecałam sobie że nie będę przeglądała filmików w necie żeby sprawdzić co będzie później się działo ale nie mogłam się powstrzymać ;p Ten filmik chyba już ze 100 razy oglądałam :P
To Ty nabijasz mi tyle wyświetleń? :D zapraszam do innych filmików także, cały czas cos dodaje :) do premiery w tv na te odcinki trzeba jeszcze długo czekać...:)
To Ty te filmiki dodajesz? ;D Wielkie dzięki są super - jeszcze do tego z napisami !! ;D Uwielbiam ten serial ! Nie wiem jak ja wytrwam do tego 78 odcinka :(
A proszę bardzo, teraz dopiero widzę ile jest fanów tej telki :D będę coś jeszcze dodawać i mam nadzieję ze się skusisz cos jeszcze obejrzeć :D no niestety to jeszcze jakieś 50 odcinków, chyba w czerwcu gdzieś to zobaczymy w tv :)