Młoda polsko-szwedzka feministka wraz z islamistą (dla niepoznaki ów Kurd ma tu szwedzkie nazwisko) ściga złych białych cis -mężczyzn;handlarzy żywym towarem,rapistów itp. propagandy ciąg dalszy... Na podstawie wypocin szwedzkiej feminazistki, prawniczki viveca sten.
Lecz się prostaku. Serio. Wszędzie widzisz propagandę? To się leczy, wiesz? A od wyzywania kobiet od feminazistek, bo przecież powinny stac przy zlewie twoim zdaniem, nie urośnie ci. Nadal będziesz miał małego i wiotkiego, co zapewne jest źródłem twojej nienawiści do kobiet. Współczuję:) Ale widzisz my nie lubimy żałosnych przegrywów. Przynajmniej te ładniejsze z nas:):):):)
Dostosowuję poziom inwektywy do poziomu osobnika obrażanego. Nic bardziej wyrafinowanego nie zostałoby zrozumiane przez w/w osobnika. Nie będę używała eufemizmów w rozmowie z prostakiem.
Poza tym z badan wynika, że agresywnymi mizoginami są mający problem w kontaktach z kobietami i przez kobiety pogardzani nieudacznicy z problemami sexualnymi:) Nic nie poradzę. Z faktami się nie dyskutuje. Wszelkiej maści nieudacznicy, odrzuceni przez kobiety marzą o patriarchacie i dominacji nad nimi, bo w inny sposób nie sa w stanie wejść z płcią przeciwną w jakąkolwiek reakcję. :):):) Dla mnie to nawet nie są mężczyźni tylko jakieś nieudaczne półludzkie stworzenia. Uważam, że współcześnie za często i zbyt lekko szafujemy słowem "człowiek"
Ależ jad i nienawiść kapie Pani z ust, nie godzi się tak robić dobremu człowiekowi nawet w stosunku do tych niegodziwców.
A złemu się godzi? Bo to, co napisało główny komentarz jest złe i genetycznie gorsze. Poza tym , jak powiedział klasyk "Gwałt niech się gwałtem odciska" I w pewnej znanej książce, (czekaj mam juz tytuł na końcu języka/palca:)) było też coś o "Oku za oko" itp. Z Nowotestamentowym miłosierdziem nie jest mi po drodze. :):):)