PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615077}
6,5 2,6 tys. ocen
6,5 10 1 2611
4,0 3 krytyków
Mortal Kombat: Legacy
powrót do forum serialu Mortal Kombat: Legacy

Jeśli powstaną kolejne odcinki to jakie postacie ze świata MK chcielibyście w nim zobaczyć? Ja stawiam na Ermac'a i Kabal'a!

devastator1990

ja bym chciał żeby to wszystko złożyli do kupy i zakończyli godnie...
ale chętnie zobaczyłbym Kung Lao no i ponownie Raidena.

jason86

Ja też bym chciał zobaczeń Ermac'a, ale też Rain'a, Li Kang'a oraz Goro ;DD

yakuz605

Mam w dupie Goro. Shadow!

użytkownik usunięty
abubyk

ja chce zobaczyc Kenshiego^^
z gry go nie kojarze bo w zadna nowa nie gralem (tylko trailery widzialem i takie tam)
ale slepy samurai moze byc ciekawyXD
jak dla mnie porządne chlastanko kataną może tej produkcji bardzo pomóc:P

ocenił(a) serial na 10

domyślam się że fan świata dysku?

użytkownik usunięty
devastator1990

no ba:P
niestety im wiecej mam jego książek tym trudniej dorwać jakąś nieposiadaną...
no i te nowe to już troszkę nie to samo:(
ale ogólnie Pratchet to mój ulubiony na ten moment pisarz

Kenshi ma fajną moc telekinezy ;) lubię nim grać
Ja chcę zobaczyć moją Sonye w akcji,jak walczy,jestem ciekawy jak aktorka da radę
Bo do wyglądu nadal coś nie mogę się przyzwyczaić
Trochę staro wygląda...jak na Sonye...

Damx123

Jesli mowimy o nowych postaciach to owszem, tez bym chetnie zobaczyl Kenshiego... takze jestem ciekaw Bo Rai Cho, do tej roli najbardziej by sie nadawal http://www.filmweb.pl/person/Sammo+Hung+Kam-Bo-54048 ... Jeszcze Kobra by mogl sie pojawic u boku Jarek'a i Kano (nie jestem pewien ale chyba ta trojka nalezy do tej samej organizacji - Czarny Smok)

Ale faktycznie, tak jak jason wspomnial, najlepiej gdyby zlozyli to wszystko do kupy w nastepnym sezonie

ocenił(a) serial na 7
Pijany_Mistrz

najlepiej to jakby zrobili jakiegoś turnieja;p... bo przedstawianie postaci ...fajnie...ale neich sie wezmą do roboty i etarz pokażą ich w akcji między soba;p...

ocenił(a) serial na 10
Pijany_Mistrz

Zgadzam sie z Bo Rai Cho nadawal by sie ten aktor

ocenił(a) serial na 10
devastator1990

Ja chcialbym zobaczyc Ermec´a Reptil´a i Noob´a

ocenił(a) serial na 10
GumiakLK52O

Noob'a zobaczymy dopiero po tym jak Scorpion uśmierci Sub-Zero, a przynajmniej taką mam nadzieję bo wolałbym aby twórcy trzymali się tego co było w grze :)

ocenił(a) serial na 8
devastator1990

...też byłbym usatysfakcjonowany, gdyby po pierwsze udało im się to wszystko złożyć do kupy... :)
...bo jeśli zostanie to tak rozgrzebane i porzucone - to się wścieknę :P
- co do postaci: Ermac i Reptile - to moi faworyci!!! ...Noob ^^ tak jak wyżej :) ...Smoke i Rain - ogólnie wszyscy zamaskowani ninja muszą być obowiązkowo :D
Goro - jak najbardziej - bo to już wizytówka Mortala ...jednak można by przełamać konwencję ...i spróbować np. Kintaro ...w grze lansują go na większego kozaka :P
...oczywiście wypada dodać więcej płci pięknej :D (rozpoczynając od tych najbardziej przeze mnie oczekiwanych >>) Frost, Tanya, Skarlet i Jade :P
...i nie wolno zapominać, że Baraka rządzi i powinien jeszcze kogoś przerobić na kotlety!!! hehe :D

ocenił(a) serial na 7
devastator1990

A ja chętnie bym zobaczył kabala...

użytkownik usunięty
devastator1990

ja również zobaczyłabym Ermaca, może jeszcze Frost, Kenshiego i pewnie jeszcze kogoś