PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615077}
6,5 2,6 tys. ocen
6,5 10 1 2611
4,0 3 krytyków
Mortal Kombat: Legacy
powrót do forum serialu Mortal Kombat: Legacy

9 min, z czego 2 to przypomnienie odcinka pierwszego i jeszcze 2 napisy koncowe.

Podsumowując : Piwa przy tym serialu się nie napiję.

ocenił(a) serial na 8
jeDuchna

no krótki to fakt ale nie zmienia to faktu ze fajnie nakręcony :) ogólnie można narzekać tylko na to ze te odcinki są za krótkie

ocenił(a) serial na 6
masacre

Za krótkie ,to malo powiedziane. Reklamy na TVN są nawet dłuższe :/

ocenił(a) serial na 8
DSLMarvel_Behnke

No właśnie, a to już jest ciężka obraza.:P

kuba270

Właśnie zacząłem oglądać...wiedzałem że będzie krótko...ale żeby kanapki z pomidorem nie zdążyć wsunąć???...toż to skandal!!!

ocenił(a) serial na 5
jeDuchna

Pierwsze dwa odcinki to w sumie jeden podzielony na dwie części- może zabrakło scenarzyście materiału, a może chcieli nieco wydłużyć serial. Gdyby je połączyć byłoby ok 16-17 minut z napisami, a to już przyzwoicie. Zobaczymy co będzie dalej.

truvneeck

dokładnie.. ciekawe jak będzie dalej. mam nadzieję, że zrezygnują z tych dwuminutowych wstępów: "w poprzednim odcinku", bo przy tak krótkich filmikach to naprawdę nie ma sensu. Za to film zawodowo nakręcony. fajnie, że coś takiego wyszło.

ocenił(a) serial na 7
SMOK888

Wszystkie te odcinki które podzielili na "part 1" i "part 2" powinni połączyć w całość i było by po problemie, no że chyba ma to sztucznie nabijać "widownię" na YT tylko po to aby ktoś dał "zielone światło" na kręcenie pełnometrażowego filmu - to OK.

Ale jak uruchamiam odcinek, przewijam początek który jest powtórką z poprzedniego, później zakładam słuchawki, i kieruję się do wyrka, aby sobie spokojnie oglądać i już muszę wstawać bo lecą napisy - to lekkie przegięcie :(