PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615077}
6,5 2,6 tys. ocen
6,5 10 1 2610
4,0 3 krytyków
Mortal Kombat: Legacy
powrót do forum serialu Mortal Kombat: Legacy

Właśnie wyszedł 9 (prawdopodobnie) ostatni odcinek serialu. Podczas tych 10 min. pokazano montowanie Cyraxa i Sektora i ich walkę. Odcinek naszpikowany efektami specjalnymi.

ocenił(a) serial na 7
gagarin77

No jeden z ciekawszych odcinków:)... wszystko fajnie...pokazali kilka postaci...to by ruszyli z 2 sezonem jak się postacie zmagają ze soba:d... a nie... tylko człowiekowi smaka narbili i nic wiecej;/...jak ktoś ma jakieś info niech pisze:)

ocenił(a) serial na 8
Kakarotto_SSJ2

Oni chcą zrobić film pełnometrażowy; a ten serial jest przynętą dla producentów:-)
Trzeba przyznać wyszło im to lepiej niż się tego spodziewałem;-)

Kakarotto_SSJ2

dokładnie... ciekawe albo baardzo krótkie odcinki,każdy pozostawia z uczuciem niedosytu

ocenił(a) serial na 9
gagarin77

Trzeba przyznać, że przy ich ograniczonym budżecie robociki wyglądały odjechanie. Respekt :)

Neo84

Ostatni? MIalo byc 10 odcinkow. 10 odcinek - Cyrax i Sektor part 2... nie bedzie?

Pijany_Mistrz

Ktoś się chyba pomylił, bo ep.10 nigdzie nie ma. Z resztą nie wiem, co by w nim miało się znaleźć. W ep.9 pokazali jak ich zmontowano, jak walczą i doszli do wniosku, że Cyrax i Sektor są projektami udanymi i skończonymi oraz zainicjowali kolejną fazę - zamiana w cyborgi reszty klanu, co już nie jest historią o ww. wojownikach.

ocenił(a) serial na 10
Venomix

dooobry serial , doobrze zrobiony , emocje tylko dla fanów serii ale jak dla mnie bomba :) ostatnim 9 odcinkiem pocisneli wszystko w hooja !