PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615077}
6,5 2,6 tys. ocen
6,5 10 1 2609
4,0 3 krytyków
Mortal Kombat: Legacy
powrót do forum serialu Mortal Kombat: Legacy

pytanka ;x

ocenił(a) serial na 6

produkują to jeszcze ? jest jakieś zakończenie ? da się obejrzeć po polsku ?

kamil665544

W kwestii produkcji: http://youtu.be/SfmyVkkDMrU
W kwestii oglądania: na youtube można obejrzeć wersję angielską, jeśli masz ochotę na wersję PL wystarczy pobrać serial z jakiegokolwiek serwisu z plikami, a napisy dostępne są bez problemu w większości internetowych serwisów z napisami.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
MDMG

aha,dzięki za odpowiedź ;) widzę że serial Ci się nie zbyt podoba...są tam jacyś ludzie z supermocami (sub zero najlepiej) :D ?

kamil665544

Serial ma swoje wady i zalety, mam nadzieję, że w nowym sezonie twórcy pokażą coś więcej, bo to co zobaczyłem dotychczas nie wzruszyło mną szczególnie. Sezon pierwszy jest tylko przedstawieniem niektórych postaci i pokazaniem ich krótkiej historii. Mi w całości tej produkcji podobał się przede wszystkim pomysł, Tobie jak widzę i to może się nie spodobać, ponieważ... nici z supermocy ;) Serial pokazuje postaci z gry jako prawdziwych ludzi, którzy zboczyli w różnych okolicznościach na złą drogę, stali się wszelkiej maści przestępcami i dewiantami. Ich niecodzienne mordercze zdolności i wygląd mają ich zaprowadzić na turniej dla wyrzutków takich jak oni sami - na turniej Mortal Kombat.

ocenił(a) serial na 6
MDMG

to sobie odpuszczam ;x

kamil665544

Jak to nie ma supermocy?:P Akurat sub zero pojawił się i swoje lodowe coś czarował, więc jak najbardziej :D Raiden pojawił się niczym terminator w dosyć ciekawym miejscu lądując ;p Ogólnie serial krótki i słaby ale właśnie dlatego, że krótki raczyłem go obejrzeć xD Trochę efektów jest, nienajwyższych lotów ale patrząc na cały serial i tak podziwiam za to co tam zrobili ;) Szczególnie w ostatnim odcinku. Gra aktorska i klimat godne pożałowania, fabuły nie ma i ogólnie padaka :D No ale skoro dotrwałem do końca to nie był taki fatalny ;p Choć każdy film da się strawić jak się do niego odpowiedni podejdzie :) Krótko mówiąc, nie oczekujcie zbyt wiele. Pozdrawiam ^^

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Jeśli hcodzi o napisy do filmów polecam program NapiProjekt i mam nowią wnioskę jeśli chodzi o MKL bo wychodzi część 2 co pare słów powiedział też o tym sam twórca MKL na samym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=TotKfKDJzkA