PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603823}

Most nad Sundem

Bron / Broen
2011 - 2018
8,2 29 tys. ocen
8,2 10 1 28713
7,8 6 krytyków
Most nad Sundem
powrót do forum serialu Most nad Sundem

w ostatnim odcinku wydaje sie ze to ta babka co wstrzyknela wirus tej co miala przemawiac na szczycie UE. ale pozniej zostaje zastrzelona przez mezczyzne ktory chowa sie w cieniu i nie widac Jego twarzy. Moze jestem nie kumaty ale nie wiem kto to jest ;) wie ktos z Was?? bo jeszcze nie wiadomo czy bedzie 3 sezon wiec troche dziwnie by sie to skonczylo. a tak poza tym to serial zrobiony po mistrzowsku. Kolejny raz okazuje sie ze, jak kryminal to tylko skandynawski.

mati77

Podpisuje się pod tym. Ktoś wie kim była osoba, która ją zabiła? Może coś przeoczyłem wcześniej.

ocenił(a) serial na 9
mati77

Z tego co wiem, to będzie trzeci sezon. Autor zaczął już go pisać.

użytkownik usunięty
mati77

W serialu nie wyjaśnili kim był mężczyzna zabijający tą kobitkę. Do tego momentu wydawało się, że to właśnie ona jest pomysłodawcą pomysłu z wykorzystaniem wirusa i zabiciem ministrów na spotkaniu klimatycznym. Jednak jak wielokrotnie podkreślała Saga, w takich grupach są komórki, działające niezależnie od siebie. Mam nadzieję że w trzecim sezonie wszystko się wyjaśni i poznamy prawdziwego szefa.

ocenił(a) serial na 8
mati77

drugi sezon ma odcinki po 2h czy po prostu na "ale kino+" puszczają podwójnie ?

ocenił(a) serial na 10
DeRo_filmaniak

puszcza podwójnie

ocenił(a) serial na 9
mati77

Moim zdaniem mogł to być Marcus Stenberg. Może wydać się to dziwne, ale moją uwagę przykuł dość charakterystyczny kształt głowy zabójcy, podobny właśnie do Stenberga. W każdym razie, jest na co czekać:) Myślę, że zabójca Gertrude będzie kontynuował swoje "dzieło" a Saga będzie konsultowała się z Martinem podobnie jak on czynił to przez krótki czas z Jensem. Swoją drogą, jak Martin mógł liczyć na to, że Saga ani nawet Hans czy Lillian nie powiążą jego wizyty ze śmiercią Jensa?

ocenił(a) serial na 10
pdunst90

Zgadzam się, mi też wydawało się że to Marcus, jego fryz na głowie był dość charakterystyczny. Co do Martina też nie mogę tego pojąć i dlatego mam nadzieję i łudzę się że to jednak nie on ! Jak Saga z szefem przyjechała go aresztować to zadał jej dziwne pytanie "Jesteś pewna, że to ja ?" Może coś się za tym kryje :) Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na 3 sezon !

ocenił(a) serial na 9
sylsob1

Hmm, może Martin pomógł Jensowi popełnić samobójstwo? Jego zachowanie podczas ostatniej wizyty skłania mnie do takiej wersji. Zresztą, nie rozstrzygnęło się jeszcze czy kubek po kawie rzeczywiście zawierał ślady po tym cholerstwie z depozytu. Wiele to nie zmienia, bo tak czy siak Martin popełnił przestępstwo ale pogdybać zawsze można:)

pdunst90

jakie by nie było wyjaśnienie (nie widziałem jeszcze 3 sezonu, więc bardzo proszę nic a nic nie pisać tutaj o dalszych losach bohaterów:) to kto przy zdrowych zmysłach trzyma tak silną truciznę z foliowym woreczku w policyjnym depozycie tak prostu na półce???